Welkom bij de badkamerplanner van Villeroy & Boch!

Even comfortabel als onze badkamers: de badkamerplanner van Villeroy & Boch. Op het beeldscherm neemt u – heel eenvoudig en stap voor stap – de rol van binnenhuisarchitect aan. U arrangeert en combineert naar hartelust totdat uw droombadkamer perfect is. U kunt uw badkamerplanning desgewenst opslaan en naar een Villeroy & Boch-dealer bij u in de buurt doorsturen. Deze adviseert u graag en zal voor de realisering zorgen.

Even comfortabel als onze badkamers: de badkamerplanner van Villeroy & Boch

Ontwerp uw droombadkamer met de online badkamerplanner

Een mooie badkamer is de persoonlijke welzijnsoase in uw huis. Een plaats waar u zich in alle rust kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen. Geniet thuis nog meer van het leven, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Met de online badkamerplanner kunt u uw badkamer met een paar stappen virtueel naar uw wensen plannen en ontwerpen. Plaats de unieke Villeroy & Boch producten gewoon op de plattegrond van uw ruimte en u ziet meteen hoe de producten er in uw badkamer uitzien. Desgewenst kunt u uw plannen met een muisklik naar een dealer bij u in de buurt sturen.

Grote en kleine badkamers individueel ontwerpen

Een ruime badkamer biedt veel vrijheid bij het ontwerpen, maar ook kleine badkamers en WC's kunnen er prachtig uitzien met stijlvolle producten en doordachte badkamermeubels. Met de online badkamerplanner kunt u uw ideeën voor elke ruimtegrootte perfect in de praktijk brengen. Stem de afzonderlijke producten met diverse weergaven en perspectieven precies op elkaar af, bekijk uw ontwerpen in de overzichtelijke 3D-weergave en creëer met de individuele badkamerplanning een sfeervol geheel voor u en uw gasten. De 3D-badkamerplanner ondersteunt en begeleidt u stap voor stap.

Voordelen van de Villeroy & Boch badkamerplanner

Maak dankzij de intuïtieve bediening moeiteloos een overzichtelijke plattegrond met de afmetingen van uw badkamer. De 3D-badkamerplanner houdt ook rekening met de bouwtechnische omstandigheden, zodat u uw droombadkamer kunt ontwerpen zonder dat u hoeft te letten op het vrijlaten van deuren of ramen. Schakel op elk gewenst moment tussen de verschillende weergaven, zoals het praktische bovenaanzicht en het vooraanzicht, en behoud altijd het overzicht bij het ontwerpen van uw badkamer. In de 3D-weergave is het samenspel van de badmeubels en het sanitair in uw badkamer overigens bijzonder aanschouwelijk. En dankzij de zoomfunctie kunt u de badkamer niet alleen vanuit verschillende perspectieven bekijken, maar krijgt u ook echt een beeld van hoe de badkamer eruit ziet als er binnen stapt.

Badinspirator en badkamerplanner werken perfect samen

Bent u op zoek naar ideeën voor het inrichten van uw droombadkamer? Laat u inspireren en ontdek de veelzijdige ontwerpideeën met de Villeroy & Boch badinspirator. Combineer producten, kleuren en vormen naar hartenlust en creëer zo spelenderwijs uw persoonlijke stijl. Met onze 3D-badkamerplanner kunt u vervolgens uw ideeën op basis van de afmetingen van uw badkamer gedetailleerd in de praktijk brengen. Kies uw favoriete ontwerp van de badinspirator of één van de vele andere stijlvolle collecties van Villeroy & Boch. Vervul met behulp van de badkamerplanner snel en eenvoudig uw droom van een zelf ontworpen badkamer. Wij wensen u veel plezier bij het plannen van uw badkamer!