Time to Feel … ons thuis is vertrouwen, plezier en liefde. Laten we er iets bijzonders van maken.
Actueel

Noviteiten 2024

Ontdek het juiste voor elke gelegenheid

Online inkopen

Noviteit

Antao

De nieuwe uniforme badkamercollectie met een op de natuur geïnspireerde look

Ontdek het nu

Actueel

Signature

Een liefdesverklaring aan het bijzondere

Nu ontdekken

Noviteit

it's my match

Net zo uniek al jij zelf

Nu ontdekken

Noviteit

Ontdek uw nieuwe comfortzone

Ontdek het nu

Categorieën
Ons assortiment
Please select

Dining&Lifestyle online shop

Ontdek alle klassiekers en nieuwe producten

Online inkopen

Online badkamerplanner

In een paar stappen naar uw droombadkamer

Naar de badkamerplanner

Badkamer en Wellness – veelzijdige collecties en buitengewoon design

De badkamer en wellness-producten van Villeroy & Boch maken van een functionele ruimte een individueel welzijnsruimte. Badkamerkranen, badkamerkeramiek, badmeubels, badtextiel of badaccessoires – met Villeroy & Boch kunnen complete badkamers via één leverancier worden gerealiseerd. Met de badkamerplanner wordt de badkamer van de eerste tot de laatste stap gepland. De waterbesparende en onderhoudsvriendelijke producten ontzien bovendien het milieu.

Producten Adressen

Stijlvolle tegels voor een esthetische interieurcultuur

Tegels fascineren ons al sinds Eugen von Boch in 1852 een oud Romeins vloermozaïek restaureerde. Nog in hetzelfde jaar werden smaakvolle tegels als de “Mettlachse platen” vervaardigd, die zich sindsdien tot een wereldwijd succesproduct hebben ontwikkeld. Ook nu nog worden onze producten gekenmerkt door perfectie tot in het kleinste detail. Dankzij innovatieve productiemogelijkheden zijn Villeroy & Boch wand- en vloertegels niet alleen bijzonder mooi en functioneel; het productieproces voldoet bovendien aan strenge milieucriteria.  Laat u in de keramiekwereld van Villeroy & Boch – met badkamertegels, keukentegels en elegante varianten voor de woonkamer – inspireren door onze hoogwaardige vloer- en wandbekledingen, vind een erkende dealer bij u in de buurt en haal stijlvol en harmonisch design in huis.

Keuken - Design gecombineerd met functionaliteit

De hoogwaardige producten van Villeroy & Boch voor de keukeninrichting maken van de keuken een plek waar een stijlvolle uitstraling en innovatie hand in hand gaan. Stel uw droomkeuken samen met behulp van ons gevarieerde assortiment keramische spoelbakken, keukenkranen en toebehoren. Of het nu gaat om een moderne of landelijk keuken, er zijn individuele oplossingen voor elke stijl. Het onderhoudsvriendelijke oppervlak en de eenvoudige bediening maken het dagelijks leven eenvoudiger, waardoor er meer tijd overblijft voor leuke dingen.

Alle producten Dealer zoeken

Wonen met Villeroy&Boch

Villeroy & Boch biedt producten aan op het gebied van Badkamer & Wellness en Dining & Lifestyle en daarnaast ook een geïntegreerd merkconcept met een afgestemd meubelprogramma voor de inrichting van de woning. Naast meubels voor de keuken omvat dit ook gestoffeerde meubels en meubels voor de woon-, eet en slaapkamer. Perfect op elkaar afgestemde vloer-, tafel- en hanglampen, innovatieve batterij armaturen en hoogwaardige badtextiel en dekens en plaids maken het assortiment compleet voor de inrichting van uw huis.

Alle producten Dealer zoeken

Villeroy & Boch – leven en genieten in modern design

Traditie sinds 1748

Tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit: daarvoor staat de naam Villeroy & Boch en dat al sinds het jaar 1748. Op basis van deze traditie ontwikkelen designers en productmanagers collecties en concepten, die de leefomgeving vorm geven.  Zowel in de sectoren Badkamer en Wellness, Dining & Lifestyle, Tegels als Keuken – onze producten onderscheiden zich door elegante uitstraling, intuïtieve bedienbaarheid en duurzame kwaliteit. Laat u verrassen en overtuigen door ons innovatieve design made by Villeroy & Boch.