LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ
Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Badkamer winkel Berlin

-

ELEMENTS Berlin

ELEMENTS Berlin
Bathroom / Heater / Energy
Kaiserin-Augusta-Allee 14
10553 Berlin
Produktkategorie
  • Wastafels
  • Toiletten
  • Badmeubilair
  • Wastafelonderkasten
  • Ligbaden
Route zoeken
Bepaal de route naar de dealer
Route berekenen
Uw locatie
Uw bestemming
Bär & Ollenroth Elements
Kaiserin-Augusta-Allee 14
10553 Berlin
von
nach
ELEMENTS Berlin – Uw Villeroy & Boch dealer in Berlijn-Charlottenburg

Competentie en inspiratie voor modern woondesign

Exclusief design en betrouwbare functionaliteit tot in de perfectie zijn onze passie. Daarom is ons bedrijf al vele jaren actief als badkamerleverancier met de hoogwaardige producten van Villeroy & Boch. In onze grote badkamer-showroom in Berlijn-Charlottenburg tonen wij u geselecteerde producten uit het veelzijdige assortiment van de fabrikant voor innovatieve badkamer-ideeën.

Overtuig u persoonlijk van de uitgelezen kwaliteit en de onberispelijke afwerking van de baden, wastafels, toiletten, badkamerkranen en nog veel meer stijlvolle sanitair-artikelen van Villeroy & Boch. Als badkamerleverancier in Berlijn adviseren wij u uitgebreid en ontwerpen we samen met u een perfect concept voor uw persoonlijke droombadkamer. Wij zijn er voor u van het eerste idee tot en met de oplevering en we houden graag rekening met speciale wensen en de omstandigheden van de ruimte.

Te bezichtigen collecties

Deze collecties zijn momenteel aanwezig in de showroom van de dealer. Voor meer informatie over de te bezichtigen collecties neemt u contact op met de dealer. Onze dealers stellen u graag op de hoogte.
Alle collecties
Wastafels (2)
Badmeubilair (1)
Wastafelonderkasten (1)
Ligbaden (1)
Toiletten (1)
Lijst van collecties