LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ
Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Badkamer winkel München

-

R+F Villeroy & Boch Premiumbäder

R+F Villeroy & Boch Premiumbäder
Ingolstädter Str. 12
80807 München
Produktkategorie
 • Wastafels
 • Urinoirs
 • Toiletten
 • Bidets
 • Badmeubilair
 • Wastafelonderkasten
 • Spiegels / spiegelkasten
 • Douchebakken
 • Ligbaden
 • Spiegel
 • Douche-wc's
Afspraak maken
Maak een afspraak bij de dealer
Afspraak maken
Route zoeken
Bepaal de route naar de dealer
Route berekenen
Uw locatie
Uw bestemming
R+F Villeroy & Boch Premiumbäder
Ingolstädter Str. 12
80807 München
von
nach
De hoge kunst van de badkamer in München

R+F biedt u een unieke Villeroy&Boch merkbeleving De perfect op elkaar afgestemde producten en voorbeeldbadkamers bieden u een stijlvol design via één aanspreekpunt. Het volledige productenscala van het sterke merk Villeroy & Boch wordt gepresenteerd op bijna 1000 m² tentoonstellingsruimte, verdeeld over 2 verdiepingen: Naast sanitair keramiek vindt u hier een uitgebreid assortiment van bijpassend badkamermeubelaire, douchebakken en badkuipen, armaturen en tegels. Om het badkamerontwerp af te ronden, wordt het programma gecompleteerd met producten zoals douchewanden en badkamerradiatoren van geselecteerde externe leveranciers. 

Inspiratie opdoen door 30 individuele ruimteconcepten

Voor elke collectie zijn uit moodboards interieurconcepten ontwikkeld in samenwerking met de bekroonde interieurontwerpster Gesa Hansen. De verschillende ontwerpvoorbeelden bestrijken daarbij veel verschillende stijlrichtingen en trends, van vintage en natuurlijk tot minimalistisch. De wisselwerking van esthetiek en functionaliteit, van duurzaamheid en comfort verdient eveneens bijzondere aandacht. Ook voor verschillende budgetten worden passende oplossingen aangeboden. Laat u in alle rust inspireren en imponeren door deze grote verscheidenheid aan badkamers!

In de praktijk bewezen Richter+Frenzel service

Vertrouw op de in de praktijk bewezen service van Richter+Frenzel: een professioneel badkameradvies in samenwerking met de vakman. Het holistische concept bespaart installateurs, gespecialiseerde vakmensen en architecten tijd en middelen bij het selecteren of adviseren van producten. Particuliere klanten profiteren eveneens van de stijlvolle ontwerpvoorstellen en een hoogwaardige enscenering.

Te bezichtigen collecties

Deze collecties zijn momenteel aanwezig in de showroom van de dealer. Voor meer informatie over de te bezichtigen collecties neemt u contact op met de dealer. Onze dealers stellen u graag op de hoogte.
Alle collecties
Urinoirs (2)
Spiegel (5)
Spiegels / spiegelkasten (5)
Badmeubilair (7)
Wastafelonderkasten (7)
Wastafels (13)
Ligbaden (6)
Douchebakken (6)
Toiletten (13)
Bidets (4)
Douche-wc's (1)
Lijst van collecties