Subway 3.0 von Villeroy & Boch

Subway 3.0

Designed for life
 

Nu ontdekken

Douche-wc ViClean-I 100

Maximaal comfort, maximale hygiëne


Nu ontdekken

Onze meest geliefde badkamers voor de mooiste momenten

Nu ontdekken

Onze hygiëne kampioen

Viervoudige hygiëne, ongekende bescherming
 

Nu ontdekken


Badkamerinspirator

Veelzijdige inrichtingsideeën met maar een paar klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten


Laat u onderdompelen in de wereld van Villeroy & Boch en laat u verleiden door de Badkamer en wellness producten

Wij heten u van harte welkom op onze Badkamer en wellness pagina! Hier vindt u alles wat uw badkamer tot een echte wellness-oase maakt. Treed toe tot de wereld van hoogwaardige Villeroy & Boch Badkamer en wellness producten.

U zult verbaasd zijn hoe een functionele badkamer kan veranderen in een plek voor rust en ontspanning. Hoogwaardige badkuipen en whirlpools nodigen uit tot relaxen. Mooie wastafels en spiegels maken het tandenpoetsen 's ochtends tot een bijzonder ritueel. Innovaties zoals het DirectFlush-toilet zonder spoelrand vereenvoudigen de schoonmaak en het onderhoud.

Plaatsbesparende badkuipen, wastafels en kasten benutten bovendien elke hoek van een kleine badkamer optimaal. Wanneer u 's ochtends eerst de badkamer ingaat, zorgt u ervoor dat dit meteen een van de mooiste momenten van de dag wordt!

Laat uw wens van een persoonlijke droombadkamer in vervulling gaan en ontdek in de badkamerinspirator creatieve en betoverende ideeën voor de badkamer van Villeroy & Boch. Of het nu gaat om een kleinere gastenbadkamer of een luxueus toevluchtsoord voor pure ontspanning, met de badkamerplanner van Villeroy & Boch plant u in een paar stappen eenvoudig en snel uw persoonlijke welzijnsoase.