LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ

Artis

Fijne vormen

Artis van Villeroy & Boch, Powder
De collectie Artis van Villeroy & Boch
De collectie Artis van Villeroy & Boch

Meer vormgevingsvrijheid door fijne vormen

Geometrie is de basis van elk ontwerp en speelt een belangrijke rol in het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie. In interieurdesign worden vooral duidelijke, geometrische vormen als stijlmiddel en als uitdrukking van persoonlijke stijl en smaak toegepast. Een verfijnde lichtheid kenmerkt deze moderne look. Met Artis, de nieuwe premiumlijn van Villeroy & Boch voor opzetwastafels, trekken we deze stijl consequent door. Kies een van de vier minimalistische, verfijnde vormen en breng modern interieurdesign in uw badkamer.

Naar de producten

Artis van Villeroy & Boch

Plaats stijlvolle kleuraccenten in de badkamer

Breng met de nieuwe opzetwastafels Artis meer kleur en exclusiviteit in uw badkamer. Het unieke Artis kleurconcept is samen met de Duits-Deens interieurontwerpster Gesa Hansen ontwikkeld. De gerenommeerde interieurontwerpster, geïnspireerd door het prachtige kleurenspel van de seizoenen in Parijs, creëerde 12 nieuwe trendkleuren in groen-, geel-, rosé- en blauwtinten. 3 aanvullende neutrale kleuren completeren de collectie harmonieus. Het exclusieve glazuur van de gekleurde buitenoppervlakken is zijdemat en beschikt over een precieze, dunne omlopende rand. De binnenkom glanst in klassiek elegant Wit Alpin.

Naar de kleuren   Video starten

Verfijnde luchtigheid

Dankzij ons innovatieve materiaal TitanCeram kunnen we nu producten met een uniek vormenspel en extreem dunne wanden realiseren. Zo kunnen we bij Artis wanden realiseren van slechts 8 mm dik, wat de wastafels een uitzonderlijk verfijnd uiterlijk geeft.

Meer informatie

Artis van Villeroy & Boch

Ontdek het moderne interieurdesign van de collectie Artis in de online badkamerplanner

Profiteer van de unieke vormgevingsvrijheid die u de premium-producten van de collectie Artis bieden en ontwerp met de badkamerplanner van Villeroy & Boch uw persoonlijke droombadkamer. Dankzij de innovatieve 3D-weergave kunt u verschillende combinatiemogelijkheden op u laten inwerken.

Nu plannen


Badkamerinspirator

Veelzijdige inrichtingsideeën met maar een paar klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten