Avento

Mijn lifestyle.

Creëer uw eigen badkamer met flair

Verbazend fris van vormgeving, uitzonderlijk praktisch en het geld meer dan waard. Avento heeft alles wat u van een moderne badkamer mag verwachten – en nog veel meer! Hij ziet er niet alleen perfect uit, de nieuwe Villeroy & Boch badkamer is bovendien uiterst praktisch ingericht – van het trendy meubelprogramma met fronten van acrylglas in vier kleuren voor meer dan voldoende bergruimte tot het moderne en lichte keramiek en de spoelrandloze DirectFlush wc voor optimale hygiëne. En dat alles in een keur van afmetingen, dus ook geschikt voor de kleinere badkamer of de gastenbadkamer. 

Naar de producten

Moderne, lichte vormgeving

Het aansprekende van deze wastafel is te danken aan zijn elegante uitstraling en de zachte contouren van de binnenkom. Nieuwe materialen als acrylglas, met keuze uit vier kleuren en een champagnekleurige rand, geven het moderne meubilair een zeker je ne sais quoi.

Naar de wastafels

Eigentijds en functioneel

De Avento wastafels zijn verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen van 45 tot 100 cm, dus ideaal in situaties waar de ruimte beperkt is, zoals in hoeken en inhammen, en voor gastenbadkamers. Het compacte, elegante wandcloset met zijn innovatieve DirectFlush technologie is gemakkelijk schoon te houden.

Het Avento meubilair heeft niet alleen een modern en licht uiterlijk, het is ook bijzonder praktisch en biedt veel bergruimte.

Ontwerp uw badkamer nu in het design van de collectie Avento

Laat u inspireren door het frisse design van de collectie Avento en plan met de afzonderlijke elementen stap voor stap uw persoonlijke droombadkamer. De innovatieve badkamerplanner biedt u de mogelijkheid verschillende combinaties uit te proberen en op u te laten inwerken.

Nu plannen

Het toilet met wervelspoeling voor elke badkamer

Toekomstgerichte hygiëne in een tijdloos design

Waardeer uw badkamer op met een nieuw toilet met een perfecte combinatie van innovatie, netheid en esthetiek. Het Universo TwistFlush toilet overtuigt met een bijzonder grondige en waterbesparende spoeltechniek die krachtig wervelend water creëert – verpakt in een puristisch design dat naadloos in elke badkamer past.
 

Naar het Universo TwistFlush toilet


Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten