Collaro

Karakter ontmoet stijlvol design

Moderne vormgeving is tegenwoordig meer dan er alleen maar aantrekkelijk uitzien. Collaro zorgt voor een tijdloos mooie ruimte die uitnodigt om je prettig te voelen. Stijlvol, subtiel met een mooie uitstraling. Opvallend is de designrand, die de unieke look van de collectie kenmerkt. Ervaar een badkamer die karakteristieke vormen, hoogwaardige materialen en praktische functies op stijlvolle wijze combineert.

Fijn en sterk

Luchtigheid gecombineerd met comfort

Functie gecombineerd met emotie

De fijne lijnvoering van de meubelwastafels wordt in de meubels voortgezet. Dit komt op indrukwekkende wijze tot uitdrukking in de slechts 8 mm dunne meubelwastafel.

De meubels ogen subtiel, maar bieden verrassend veel comfort dankzij de royale opbergruimte en de praktische volledig uittrekbare laden en antislipmatten. De aluminium greeplijst met geïntegreerde traploze ledverlichting, die net als de 10 op kleur afgestemde meubeloppervlakken voor accenten zorgt, vormt een sfeervolle highlight.

Alle modellen in één oogopslag

Individualiteit gecombineerd met ontspanning

Of u nu kiest voor het back-to-wall-bad of het inbouwmodel; het royale bad biedt u alle ruimte voor een ontspannende, aangename ervaring. Desgewenst zijn alle varianten verkrijgbaar met whirlpool-systeem en vulfunctie, de back-to-wall baden bovendien ook in Colour on Demand.


 Ontdek all paneelkleuren

Het toilet met wervelspoeling voor elke badkamer

Toekomstgerichte hygiëne in een tijdloos design

Waardeer uw badkamer op met een nieuw toilet met een perfecte combinatie van innovatie, netheid en esthetiek. Het Universo TwistFlush toilet overtuigt met een bijzonder grondige en waterbesparende spoeltechniek die krachtig wervelend water creëert – verpakt in een puristisch design dat naadloos in elke badkamer past.
 

Naar het Universo TwistFlush toilet

Bekroond design

Met zijn karakteristieke vormgeving overtuigt Collaro ook bekende designjury's: de opzetwastafels met kranenbank zijn vanwege hun uitmuntende ontwerp bekroond met de prestigieuze Red Dot Award in de categorie "Product Design 2019".