LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ

La Belle

De nieuwe sensualiteit

Verleiding in een bijzondere vorm

De collectie La Belle brengt ons door haar representatie van tijdloze zinnelijkheid terug naar het tijdperk van de Romantiek. De collectie verleidt met elegante vloeiende lijnen en zinnelijke details zoals die van het bloemendecor La Rose. De functionele esthetiek wordt bij La Belle geaccentueerd door de keramische afvoerplug van de wastafel. Voor een ongecompliceerde reiniging zorgt de oppervlakteveredeling CeramicPlus.

Naar de wastafels

La Belle wastafels

Badkamer comfort in een nieuwe veelvoud van kleuren

Met de zinnelijke compositie van een strak gelijnde rand, fijne welving en zacht in elkaar overlopende binnen vormen is het La Belle bad van Quaryl® een echte blikvanger. Meer dan 200 harmonische mantelkleuren voegen een persoonlijke uitstraling toe aan het elegante ontwerp. Deze werden onder andere door de ontwerpster Gesa Hansen ontwikkeld, die zich liet inspireren door het kleurenspel van de jaargetijden in Parijs. Zowel ingebouwd als vrijstaand, geniet u van het royale bad comfort met La Belle.

Naar de baden

La Belle baden
La Belle, Reddot Design Award 2010

Winnaar van de Red Dot Design Award 2010

Het La Belle bad van Villeroy & Boch werd in 2010 voor het elegante en fraai gevormde design bekroond met de Red Dot Design Award. De Red Dot Award is een door het Design Zentrum Nordrhein-Westfalen uitgeschreven, internationaal erkende wedstrijd, waarbij de “Red Dot” elk jaar wordt toegekend.

Alle producten van de collectie La Belle

Ervaar de unieke zintuiglijke collectie La Belle in de online badkamerplanner

Met de innovatieve badkamerplanner van Villeroy & Boch kunt u uw persoonlijke droombadkamer met slechts een paar stappen in realistische 3D-weergave plannen. Maak een plattegrond van uw eigen badkamer en voeg uw favoriete producten uit de collectie La Belle toe.

Nu plannen


Badkamerinspirator

Veelzijdige inrichtingsideeën met maar een paar klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten