Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Legato

Dag en nacht uniek

Legato – Modern wooncomfort
Legato – Modern wooncomfort
Legato – Modern wooncomfort
Legato wastafel, Red Dot Design Award

Een badkamer die aansluit bij uw eigen unieke stijl

Strak en tijdloos modern: Legato is een complete badkamercollectie van consequente elegantie voor mensen met een ontwikkelde smaak. Rechtlijnig keramiek is de perfecte aanvulling op de expressieve vormgeving van het succesvolle meubelprogramma. Vooral de wastafel lijkt te zweven: een effect dat ‘s avonds nog kan worden versterkt met de optionele LED-verlichting. Het greeploze, royale Legato meubilair biedt nieuwe vormgevingsmogelijkheden en is nu ook leverbaar in de trendkleur White Wood.

Naar de producten

LED-verlichting en afgeschuinde kanten – indrukwekkend heldere vormen

Door slimme details als geïntegreerde LED-verlichting en afgeschuinde kanten ontstaat de indruk dat het Legato bovenblad zweeft. De greeploze fronten benadrukken de elegante vormgeving, die meer dan genoeg ruimte laat voor individuele voorkeuren dankzij het grote aantal beschikbare frontkleuren. Het meubilair van deze collectie straalt verfijnde elegantie uit en kan op veel verschillende manieren worden gecombinbeerd – zowel met de Legato meubelwastafels als met diverse andere opzetwastafels.

Naar de wastafels

De collectie Legato van Villeroy & Boch
Legato badkuip

Uiterst functioneel

De nieuwe Legato collectie is niet alleen tijdloos en elegant van vorm – alle designonderdelen zijn ook nog eens perfect op elkaar afgestemd. De rechtlijnige vormen van de collectie komen terug in de strakke vormgeving van het bad. Zijn royale diepte en de praktisch rand staan garant voor een comfortabele badbeleving. De grote diepte en de brede rand zijn ook kenmerkend voor de wastafels. En meubels zorgen voor de noodzakelijke bergruimte in de badkamer.

Alle producten van de collectie Legato

Plan uw badkamer met de tijdloos mooie componenten van de collectie Legato

Verkrijg planningsbetrouwbaarheid en ontwerp met de online badkamerplanner van Villeroy & Boch uw persoonlijke droombadkamer. Met de innovatieve 3D-weergave ervaart u de individueel ontworpen ruimte op realistische wijze. Zo kunt u heel eenvoudig verschillende opstellingen uitproberen.

Nu plannen


Badkamerinspirator

Veelzijdige inrichtingsideeën met maar een paar klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten