Legato

Dag en nacht uniek

Legato – Modern wooncomfort
Legato – Modern wooncomfort
Legato – Modern wooncomfort

Een badkamer die net zo uniek is als uw stijl

Legato is een puristische en tijdloos moderne complete badkamercollectie met een fraaie uniformiteit die voldoet aan de hoogste eisen. Rechtlijnig keramiek vormt een perfecte aanvulling op het expressieve design van het succesvolle meubelprogramma, vooral door de wastafel die overdag en 's nachts dankzij optionele LED-verlichting lijkt te zweven. De greeploze, grote Legato meubels, die nu ook in de nieuwe houtdecors "Nordic Oak" en "Arizona Oak" en de trendy grijstinten "Truffle Grey" en "Soft Grey" verkrijgbaar zijn, bieden nieuwe vormgevingsmogelijkheden. 

Geweldige functionaliteit

De nieuwe collectie Legato overtuigt niet alleen met tijdloos elegante vormen, maar biedt ook perfect op elkaar afgestemde design-elementen. De rechtlijnige vormen van de collectie komen ook terug in het puristische ontwerp van het bad. Dit biedt een comfortabele badervaring dankzij een royale baddiepte en praktische aflegruimte. De grote diepte van de binnenkom en aflegruimtes zijn ook te vinden bij de wastafels. Bovendien bieden de meubels met een modern uitschuifsysteem en geïntegreerde antislipfunctie veel opbergruimte in de badkamer.

Alle producten van de collectie Legato

Plan uw badkamer met de tijdloos mooie componenten van de collectie Legato

Verkrijg planningsbetrouwbaarheid en ontwerp met de online badkamerplanner van Villeroy & Boch uw persoonlijke droombadkamer. Met de innovatieve 3D-weergave ervaart u de individueel ontworpen ruimte op realistische wijze. Zo kunt u heel eenvoudig verschillende opstellingen uitproberen.

Nu plannen


Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten