Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Memento 2.0

Ruimte voor karakter

De collectie Memento 2.0 van Villeroy & Boch

Bevrijd van alle overbodigheden trekt Memento 2.0 de aandacht in de elegante premium badkamer: de exclusieve opzetwastafels worden voor het eerst van het nieuwe keramiek TitanCeram gemaakt. Precieze contouren en dunne wanden verlenen de onmiskenbare Memento vormtaal een bijzonder subtiele look en puristische lichtheid met veel ruimte voor persoonlijkheid.

Memento 2.0 opzetwastafel, Villeroy & Boch
Memento 2.0 opzetwastafel, Villeroy & Boch

Tot de essentie gereduceerd

De nieuwe wastafels in breedten van 500 en 600 mm zijn rechtlijnig, helder en bijzonder subtiel. De minimalistische vormtaal is te danken aan het keramische materiaal TitanCeram, waarmee uniek dunne en nauwkeurige wanddiktes kunnen worden gemaakt. Memento 2.0 schittert echter niet alleen met hoogwaardig, modern design, maar ook in verschillende kleuren met een CeramicPlus-oppervlak waarmee het onderhoud bijzonder eenvoudig is. De wastafels zijn verkrijgbaar in de keramiekkleuren Wit Alpin, Starwhite, Edelweiss en Glossy Black.

Naar de wastafels

Trendy betonlook voor een stedelijke levensstijl

Met name in de nieuwe kleur Concrete speelt Memento 2.0 volledig in op de trend. Deze hoogwaardige betonlook geeft de wastafel een uitgesproken moderne, urbane look en onderstreept de subtiele vorm bijzonder stijlvol. Gecombineerd met warme kleuren en materialen ontstaat er een spannend contrast in de badkamer – hoogwaardig, uitnodigend en bijzonder sfeervol. Memento 2.0 in de kleur Concrete wordt individueel geproduceerd, zodat elke opzetwastafel een exclusief unicaat is.

Trendy betonlook
Trendy betonlook
Trendy betonlook

Badkamerinspirator

Diverse designideeën in slechts enkele klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Eenvoudig en snel uw droombadkamer online plannen

Nu starten

Nieuwsbrief

Ontdek het nieuwste uit de wereld van badkamers

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Een Villeroy & Boch-dealer in uw buurt

Nu starten