LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ
Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Memento

Ruimte voor persoonlijkheid

Memento FRN

Minimalistisch design – maximale esthetiek

Stijlvol minimalisme weerspiegelt zich in het gereduceerde design en de heldere vormentaal van de premiumcollectie Memento. Chique kleuren, zoals Glossy Black, accentueren de puurheid en esthetiek van de keramiek in deze collectie. Voor tastbare en visuele contrasten zorgt het Bright Oak oppervlak van de badmeubels, dat een bijzondere dieptestructuur heeft. Het tijdloze design wordt bepaald door de moderne combinatie van hout en glas.

Naar de producten

Puurheid in vorm en kleur

Gereduceerd design en een heldere vormentaal kenmerken de wastafels van Villeroy & Boch. Luxueuze veredelingen maken van het verblijf in de badkamer een indrukwekkende belevenis. Het kostbare edeldecor New Glory Platinum van hoogwaardig platina staat voor esthetische schoonheid. Dankzij de oppervlakteveredeling CeramicPlus gaat reinigen snel en eenvoudig. Met deze collectie ervaart u badkamercomfort op het hoogste niveau.

Meer over CeramicPlus

Memento wastafels

Teruggebracht tot het wezenlijke

De premiumcollectie Memento kenmerkt zich door consequente rechtlijnigheid en minimalistisch design. Geconcentreerd op het wezenlijke toont Memento maximale esthetiek en puurheid in vorm en kleur. Een tijdloze stijl en luxueuze veredeling. De edeldecors geven elke badkamer een geheel eigen charme en creëren veel ruimte voor persoonlijkheid.

Alle producten van de collectie Memento

Ontwerp uw badkamer met de collectie Memento in de online badkamerplanner

Bekijk het minimalistische design en de unieke esthetiek van de exclusieve collectie Memento in uw eigen huis. De innovatieve badkamerplanner ondersteunt u bij de realistische planning en stelt u in staat verschillende combinatiemogelijkheden op u te laten inwerken.

Nu plannen


Badkamerinspirator

Veelzijdige inrichtingsideeën met maar een paar klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten