LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ
Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

My Nature

Design van een nieuwe verfijning

My Nature CER
My Nature wastafel

Geïnspireerd door de natuur

Het verlangen naar natuurlijkheid en lichtheid is terug te zien in het design van de My Nature badkamercollectie van Villeroy & Boch. Elk product uit de collectie My Nature paart de dynamiek van de natuur aan zinnelijke lichtheid. Naast de zuivere, witte badkamerkeramiek kan het de zintuigen prikkelende decor Castanea worden gekozen. De zacht welvende vormen van de wastafels van My Nature stralen natuurlijke reinheid uit. Dankzij de unieke veredeling van de oppervlakken met CeramicPlus gaat reinigen bijzonder gemakkelijk: CeramicPlus legt een duurzaam laagje over het oppervlak. Vuil en kalk vinden geen houvast. De My Nature wastafels worden perfect aangevuld door het meubelprogramma Legato.

Naar de producten

Pure ontspanning

De zachte, welvende vorm van de baden, gecombineerd met natuurlijk hout, creëert een harmonische lichtheid in het design die haar gelijke niet kent. De moderne interpretatie van natuurlijke vormen en materialen nodigt uit tot verpozen en relaxen. Zinnelijk licht roepen de vormen van de My Nature baden een gevoel van compleetheid en ontspanning op, een volmaakt badplezier.

Naar de baden

My Nature baden
My Nature Reddot Design Award 2011

Bekroond in vorm en functie

De zuivere esthetiek van de vloeiende lijnvoering, gedragen door natuurlijk hout, is in het design van de collectie My Nature consequent doorgevoerd. De baden en de wastafelserie uit de collectie My Nature van Villeroy & Boch zijn dan ook niet zonder reden bekroond met de Red Dot Design Award. Gun uzelf verkwikkende uurtjes en ervaar de luxueuze charme van My Nature van Villeroy & Boch.

Alle producten van de collectie My Nature

Ervaar de zinnelijke lichtheid van de collectie My Nature in de badkamerplanner

Ontwerp uw persoonlijke wellness-oase met het bijzonder natuurlijk ogende keramiek en de badkamermeubels van de collectie My Nature. De innovatieve online badkamerplanner van Villeroy & Boch toont uw individuele planning in een realistische 3D-weergave.

Nu plannen


Badkamerinspirator

Veelzijdige inrichtingsideeën met maar een paar klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten