LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ
Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

O.novo

Verrassend anders

O.novo | Villeroy & Boch

O.novo - design voor een verrassend gunstige prijs

O.novo ontplooit de volledige creativiteit in de badkamer. Deze collectie van Villeroy & Boch biedt het complete spectrum van het moderne badkamerdesign. Het aanbod varieert van elegante ovale wastafels en fonteintjes en vanaf 2020 ook van vierkante, waterbesparende toiletten, urinoirs en bidets tot en met klassieke douchevloeren en baden. Alle leden van de O.novo-familie vallen op door hun helderheid en ingetogen elegantie met een verrassend gunstige prijs-/prestatieverhouding. De collectie biedt een combinatie van authenticiteit en tijdloos design en past in elke badkamer.

Naar de producten

O.novo – de badkamer wordt een oord van ontspanning

O.novo douchebakken en baden overtuigen door hun tijdloze design en (het als optie verkrijgbare) hoogwaardige antislipoppervlak. De O.novo-keramiek heeft een poriënvrij, gesloten oppervlak, dat zich makkelijk laat reinigen en aan de hoogste hygiënische eisen voldoet. Ook de acrylvlakken zijn snel en eenvoudig te reinigen en behouden permanent hun mooie glans. Zo geniet u van ontspanning en wellness binnen de vier wanden van uw eigen badkamer: natuurlijk, stijlvol, ongecompliceerd.

Naar de producten

O.novo baden
O.novo Villeroy & Boch

O.novo - Ovaal of rechthoekig? Net zoals je het leuk vindt.

De O.novo wastafels zijn gebaseerd op de basisvormen van de geometrie. Of u nu de voorkeur geeft aan een gebogen of een rechtlijnige vormtaal; O.novo voldoet aan beide design-eisen. U hebt de keuze uit acht hoekige en acht ovale modellen. De nieuwe hoekige wastafels en fonteintjes zijn verkrijgbaar voor twee verschillende soorten montagetypen: bij wandbevestiging of montage op een plaat zijn er veel planningsmogelijkheden voor uw nieuwe badkamer.

Alle producten van de collectie O.novo

Ontdek de creatieve mogelijkheden van de collectie O.novo in de badkamerplanner

Laat u inspireren door de veelzijdige inrichtingsideeën van de collectie O.novo en gebruik de badkamerplanner om online uw persoonlijke droombadkamer te ontwerpen. Dankzij de realistische 3D-weergave kunt u verschillende combinatiemogelijkheden op u laten inwerken.

Nu plannen


Badkamerinspirator

Veelzijdige inrichtingsideeën met maar een paar klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten