Squaro Infinity

Douche-design voor een behaaglijk gevoel

Vlakke douches scheppen ruimte om te ontspannen

Mooi design hoort gewoon bij het ontspannen genieten van uw badkamer. Met de vlakke Squaro Infinity douchevloer van Quaryl® creëert u de perfecte basis voor uw persoonlijke doucheplezier. Het ultravlakke, randloze design past decent in uw badkamer en heeft een bijzonder effect: een optisch doorlopend vloeroppervlak met een royale ruimtelijke beleving en een comfortabele instap. De verzonken geïntegreerde afvoer en moderne matkleuren maken het elegante plaatje compleet. Geniet met Squaro Infinity van ontspannen douchemomenten en bekroond design.

Naar de Squaro Infinity - douchevloeren

Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch

Squaro Infinity overtuigt niet alleen met elegant design, de douchevloer kan ook snel en eenvoudig worden gereinigd. Want het douchewater stroomt zonder resten van het voegloze en poriënvrije oppervlak af en neemt kalk, vuil en bacteriën mee. Het schoonmaken gaat dus eenvoudiger – en u hebt meer tijd om te genieten

Douchevloeren van Quaryl® – Ervaar het verschil

Quaryl® voelt glad en aangenaam warm en maakt het douchen ook akoestisch tot een ontspannen genoegen. Vanwege de geluiddempende werking klinkt zelfs de krachtigste waterstraal zacht wanneer hij de vloer raakt. Het robuuste oppervlak en de hoge stabiliteit van dit uitzonderlijke materiaal garanderen u jarenlang zorgeloos doucheplezier.

Meer over Quaryl

Meer ruimte voor uw wensen

Zeker precies uw smaak

Ervaar volledige vormgevingsvrijheid in de badkamer. In fraai Stone White of een van de vier andere exclusieve matkleuren – de Squaro Infinity douchevloer past perfect bij uw persoonlijke inrichtingsstijl. Tijdloos klassiek of juist puristisch modern: dankzij de optimale slipvastheid (klasse C) hebt u in elke situatie een veilige stand.

Douchevloeren voor badkamers van elke grootte

Of u nu een kleine gastenbadkamer wilt inrichten of een royale gezinsbadkamer, Squaro Infinity is in de juiste maat verkrijgbaar. Zelfs wanneer de ruimte afwijkende vormen heeft, want de douchevloer kan individueel aan hoeken, zuilen en vooruitspringende gedeeltes worden aangepast. Niets staat uw persoonlijke wellness-douche nog in de weg.


Badkamerplanner

Eenvoudig en snel uw droombadkamer online plannen

Nu starten

Nieuwsbrief

Ontdek het nieuwste uit de wereld van de badkamers

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Een Villeroy & Boch-dealer in uw buurt

Nu starten