LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ
Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Squaro Prestige

Ongeёvenaard. Stijvol. Elegant.

Uniek functioneel, stijlvol in de ruimte

Squaro Prestige is een designobject met een uniek karakter. Met individuele, met de hand aangebrachte oppervlakken vormen de vrijstaande Squaro Edge 12 baden exclusieve unicaten. De traditionele ambachtskunst voor de veredeling met uitmuntend fineer van echt hout of een elegante lederlook neemt voor elke Squaro Prestige bad tot 32 uur in beslag. In combinatie met het bekroonde baddesign en het aangenaam warme, huidvriendelijke materiaal Quaryl® is de Squaro Prestige een veeleisend meesterwerk voor uw badkamer.

Naar de baden

Squaro Prestige - Exceptional. Exquisite. Elegant | Villeroy & Boch

Kies uit 7 uitmuntende oppervlakken

Ontwerp uw Squaro Prestige model individueel naar uw wensen en geef het bad een persoonlijke uitstraling. Er zijn zes verschillende fraaie houtsoorten met matte of hoogglanzende oppervlakken plus een elegante lederlook verkrijgbaar. Met de name de natuurlijke structuur en nerf van het hout maken uw Squaro Prestige badkuip tot een exclusief unicaat.


Badkamervormgeving op premium niveau

Breng nog meer exclusiviteit in uw badkamer en combineer het unieke Squaro Prestige bad met de zuilwastafel Octagon. De oppervlakte-veredelingen Mocha Finish en Dark Chestnut zijn perfect op elkaar afgestemd.

Octagon, Villeroy & Boch

Geniet van optimale keramiekkunst: met Octagon, de achthoek. Een meesterwerk van precisie en ambachtskunst met exacte hoeken, unieke facetten en uitgelezen oppervlakken van het nieuwe materiaal TitanCeram.

Nu ontdekken


Badkamerinspirator

Diverse designideeën in slechts enkele klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Eenvoudig en snel uw droombadkamer online plannen

Nu starten

Nieuwsbrief

Ontdek het nieuwste uit de wereld van de badkamers

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Een Villeroy & Boch-dealer in uw buurt

Nu starten