Subway Infinity

Past zich aan, past overal

Subway Infinity van Villeroy & Boch

Het keramische multi-talent

Strak, randloos design, een zeer moderne look en perfecte aanpasbaarheid – ontdek de Subway Infinity, de aanpasbare keramische douchevloer van Villeroy & Boch en profiteer van meer vormgevingsvrijheid in kleur en vorm. Dankzij individuele maten en speciale afmetingen past de douchevloer zich zelfs nauwkeurig aan moeilijke ruimtelijke situaties zoals zuilen en hoeken aan. En ook qua kleur staan uw persoonlijke wensen centraal.

Vanwege het excellente design is Subway Infinity bekroond met de gerenommeerde iF Design Award 2016 en de Red Dot Design Award 2016.

Naar de douchebakken

Subway Infinity van Villeroy & Boch
Subway Infinity

Zeer ruime modelkeuze, meer vormgevingsvrijheid

De Subway Infinity douchebakken overtuigen met een ruime modelkeuze en bieden individuele vormgevingsmogelijkheden door speciale afmetingen en vormen. Desgewenst kunnen bijvoorbeeld verschillende maten tussen 1600 x 1000 en 800 x 750 mm op de millimeter nauwkeurig worden aangepast. Subway Infinity biedt tevens een maximale flexibiliteit voor uw droombadkamer dankzij de drie verschillende inbouwvarianten: vlakke inbouw, opbouw op tegelvloer en opbouw op douchevloer-dragers maken een optimaal badkamerontwerp, geheel naar uw wensen, mogelijk. Verkrijgbaar in de kleur White Alpine met antislip-klasse B (PN18) biedt Subway Infinity een harmonieuze en tegelijkertijd veilige douche-ervaring.

Individueel. Veelzijdig. Exact passend.

Profiteer nu van de unieke flexibiliteit van onze op maat gemaakte Infinity douchebakken van Quaryl® en keramiek. De hoogwaardige douchebakken zijn in vele verschillende maten verkrijgbaar en kunnen bovendien individueel en op maat aan allerlei ruimtelijke situaties worden aangepast. Ontwerp met Infinity uniforme vloeroppervlakken die er perfect uitzien. Dankzij drie verschillende inbouwvarianten, aantrekkelijke kleuren en decors, afgestemd op de tegeldecors van Villeroy & Boch, passen de douchebakken harmonieus in elke badkamer.

Infinity shower solutions | Villeroy & Boch

Badkamerplanner

Eenvoudig en snel uw droombadkamer online plannen

Nu starten

Nieuwsbrief

Ontdek het nieuwste uit de wereld van de badkamers

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Een Villeroy & Boch-dealer in uw buurt

Nu starten