ViConnect

Een slimme combinatie.

ViConnect WC-bedieningsplaat L200, Glass Glossy Black LED
ViConnect WC-bedieningsplaat M200, Glass Glossy White

Hygiënisch en duurzaam: de sensorgestuurde bedieningsplaat ProActive+

Met ProActive+ kunt u het toilet nu contactloos en dus hygiënisch doorspoelen. Bovendien kan een automatisch geactiveerde voorspoeling door een film van water het vasthechten van vuil voorkomen en de reiniging vergemakkelijken. De ProActive+ bespaart eveneens water door automatisch te herkennen of er een groot of juist een klein spoelvolume nodig is. Het functionele pakket wordt gecompleteerd door de onderhoudsvriendelijke app-bediening, waarmee veel instellingen individueel en zonder aanvullend gereedschap kunnen worden aangepast. De ProActive+ is verkrijgbaar in een elegant wit glas-design als de 200G ProActive+ en als een elegante, geborsteld roestvrijstalen versie 200M ProActive+ – beide met regelbare verlichting.


Naar ProActive+

ProActive+ von Villeroy & Boch

L200 – Een verlichte blikvanger voor uw badkamer

Het allernieuwste product op het gebied van WC-bedieningsplaten is het Villeroy & Boch model ViConnect L200 in hoogwaardig Glass Glossy Black: de mechanisch werkende WC-bedieningsplaat is verfraaid met een volledig rondlopende verlichting die een duidelijke optische opwaardering van elk badkamerdesign vormt. De mooie LED-verlichting is niet alleen een geweldige blikvanger, maar tevens een ideale oriëntatiehulp voor 's nachts die u niet meer zult willen missen. U zult het ervaren.

ViConnect L200, Glass LED Glossy Black

M300

De bedieningsplaat M300 schittert met een puristisch design en zorgt met elegante glasoppervlakken voor exclusieve accenten in elke badkamer. Het model M300 is verkrijgbaar in Glass Glossy Black, Glass Glossy Grey en Glass Glossy White.

E300

Met 7 verschillende kleurcombinaties biedt E300 voor de meest uiteenlopende vormgevingswensen precies het passende design.

ViConnect E300

ViConnect E200

E200

ViConnect M200

M200

E200 & M200 – Perfect passend bij keramiek en meubels

ViConnect van Villeroy & Boch biedt u prachtige mogelijkheden bij het ontwerpen van uw badkamer: de WC-bedieningsplaten van het nieuwe assortiment onderscheiden zich door een exclusief design dat optimaal met alle keramiek en kastdeurtjes kan worden gecombineerd. Kies gewoon het passende model: de tijdloos moderne WC-bedieningsplaat E200 is verkrijgbaar van hoogwaardig ABS in Chroom, Chroom edelmat en Wit. 

Chrome
Brushed Chrome
White

U kunt ook kiezen voor een glanzend accent met de WC-bedieningsplaat M200 in Glass Glossy Black, Glass Glossy White, Glass Glossy Grey.

Glass, Glossy White
Glass, Glossy Grey

Passend voor elke bouwsituatie

Het ViConnect assortiment van Villeroy & Boch biedt u de passende oplossing voor elke situatie – ongeacht of een grote badkamer hebt, u een WC in een smalle badkamer wilt inbouwen of u een kleine gastenbadkamer wilt ontwerpen. Dankzij de verschillende hoogten, breedten en diepten krijgt u bij Villeroy & Boch precies het juiste montage-element. Hier vindt u de eerste tips voor uw situatie.

Passende ruimteoplossingen voor uw badkamer​​​​​​​

Ruimtelijke oplossingen ViConnect

De slimmere verbinding achter de wand

Voor elke fraaie ViConnect WC-bedieningsplaat is een WC-wandelement van Villeroy & Boch achter de wand vereist. Het betreffende assortiment omvat betrouwbare WC-wandelementen voor een waterbesparende spoeling met 2 eenvoudige instelbare spoelvolumes en een geluidsarme waterstroming. Met wandelementen voor droogbouw en elementen voor natbouw is er een passende oplossing voor alle aan de wand hangende en in de buurt van de wand op de vloer staande WC's – incl. toebehoren zoals passende frames voor Vita-modellen.

Verdere technische details

Alle producten van de collectie ViConnect


Augmented Reality App

Zo zien onze producten eruit in uw badkamer

Nu downloaden

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten