Innovatief douchesysteem Wallway

Het nieuwe douchen.
Wallway van Villeroy & Boch

Villeroy & Boch zet nieuwe maatstaven met het douchesysteem Wallway en vervangt de afvoer in de vloer door een elegante wandafvoer. Zo zet u nieuwe design-maatstaven in uw badkamer door esthetiek en functionaliteit te combineren. Wallway overtuigt niet alleen met design, maar ook met veiligheid. Dankzij ons unieke Quaryl®-materiaal bereiken we de hoogste antislipklasse, gecombineerd met een zacht, huidvriendelijk oppervlak.

Naar de douchevloeren

Eenvoudige installatie, optimaal comfort

Die Kollektion Wallway von Villeroy & Boch
Wallway van Villeroy & Boch
Wallway van Villeroy & Boch

Het innovatieve douchesysteem Wallway bestaat uit het douchevlak, het ViConnect voorwandelement en het designpaneel. Het douchevlak is in 11 verschillende modellen van 90 x 90 centimeter tot 180 x 90 centimeter verkrijgbaar. Als kleurselectie zijn wit mat en antraciet beschikbaar. Het designpaneel is verkrijgbaar in de kleuren van de douchevloer of in mat chroom.

Er is geen betere badkamer dan een goed afgedichte badkamer. Met ons door de Duitse Säurefliesner-Vereinigung gecertificeerde afdichtingssysteem hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over een lekkende douche. Het water loopt voegloos direct in de wandafvoer en druppelt direct in de afvoer via de in de douchevloer geïntegreerde druiprand.

Naar ViConnect voorwandelement Naar designpaneel

Quaryl® is een materiaalinnovatie van Villeroy & Boch, bestaande uit kwarts en acryl, waarmee bijna elk design - of het nu creatief of rechtlijnig is - mogelijk is. Onze spa's, douchevloeren en baden van Quaryl® zijn absoluut stabiel, slag- en krasvast. Het oppervlak is poriënvrij, eenvoudig te reinigen, slipvast en voelt tevens zacht aan op de huid - perfect voor uw wellnessbadkamer. In combinatie met de vlakke inbouw van de Wallway douchevloer kan de Wallway douchevloer dankzij Quaryl ook in een barrièrevrije badkamer worden gebruikt

Wallway van Villeroy & Boch

In deze video ziet u hoe u onze Wallway-douchevloer met de innovatieve wandafvoer kunt reinigen. Met Wallway presenteert Villeroy & Boch de eerste generatie douchevloeren van Quaryl met een wandafvoer. Dankzij het geïntegreerde en eenvoudig afneembare designpaneel is de afvoergarnituur eenvoudig te reinigen. In de video ziet u hoe eenvoudig het is om de haarzeef en de stankafsluiter te verwijderen voor reiniging.

Dealer zoeken

Vind de dealer bij u in de buurt

Gebruik de praktische functie Dealer zoeken en bekijk de Badkamer en Wellness-producten van Villeroy & Boch persoonlijk bij de dealer bij u in de buurt.