Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Badkamerinspiratie

Tips en ideeën voor uw droombadkamer.

Badkamerinspiratie - My Nature, Legato

De badkamer is een heel speciaal plekje in elk huis

Hij moet niet alleen voldoen aan onze hoge eisen wat betreft functionaliteit, maar moet tegelijkertijd ook zo gezellig mogelijk zijn ingericht – we brengen tenslotte veel en graag tijd door in de badkamer. Van dagelijkse hygiëne, lichaamsverzorging en styling tot een uitgelezen wellness-programma. Realiseer uw persoonlijke wensen in uw individuele badkamer.

Badkamerinspiratie - Joyce, Futurion

Waardevolle tips voor uw badkamer

Laat u overtuigen door onze inspirerende badkamercollecties en schep uw heel persoonlijke wellness-oase.

Ontdek het brede scala van inrichtingsmogelijkheden, wanneer u met kleuren, vormen, materialen en accessoires werkt.
 

Badkamertrends

De badkamer - een plek om je te ontspannen en prettig te voelen

Elke badkamer kan met weinig moeite worden omgetoverd in een pareltje – volledig onafhankelijk van de toestand en eigenschappen van de betreffende ruimte. Maak bijvoorbeeld gebruik van de kracht van kleuren en creëer met verschillende kleurnuances en de bijpassenden accessoires een wellness-ruimte die uitnodigt tot ontspannen.

Met natuurlijke materialen, zoals hout en steen, maar ook met behulp van planten en liefdevolle details, creëert u een positief klimaat in de ruimte. Fluweelzachte badkamermatten en elegante gordijnen zorgen voor een gemoedelijke sfeer. Ervaar hoe u met de juiste plaatsing van spiegels in de badkamer de door u gewenste ruimtelijke werking bereikt en hoe u met effectieve verlichtingsconcepten sfeervolle accenten plaatst. Of vitaliseer lichaam en geest in uw individuele sauna en laat u verwennen door de zachte geur van etherische oliën en de harmonische klanken van uw lievelingsmuziek.

Het is ons doel dat u elke dag opnieuw plezier beleeft aan uw Villeroy & Boch badkamer en dat het niet alleen een badruimte is, maar ook een stukje levensvreugde.

Badkamerinspiratie - Loop & Friends, Legato, More to see
All-in-one Badkamer
All-in-one Badkamer

Alles in één keer goed geregeld