Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Badkamertrends

Welbevinden op het hoogste niveau.

Badkamertrends van Villeroy & Boch

Wie dit jaar zijn droom van een nieuwe badkamer in vervulling wil laten gaan, mag echt van geluk spreken. Want bij de actuele badkamertrends van 2017 draait alles om het eigen welbevinden en persoonlijke behoeften. De nieuwste badkameroplossingen, ontworpen met het oog op optimaal comfort, maken iedereen enthousiast dankzij de vele slimme details die een verblijf in de badkamer bijzonder gemakkelijk en comfortabel maken.

Technische functies en bedieningselementen maken het leven nog aangenamer. En zelfs het oog krijgt wat in 2017: een stijlvol design zorgt voor een aangename sfeer en laat daarbij voldoende ruimte voor individuele wensen. Laat u nu door de badkamertrends van 2017 inspireren en maak van uw badkamer een plek die gewoonweg op alle vlakken meer te bieden heeft.

Meer entertainment door slimme techniek

Meer entertainment door slimme techniek

Digitalisering en entertainment worden op allerlei vlakken steeds belangrijker. Zo wordt in 2017 ook de badkamer tot een multifunctionele en multimediale ervaringsruimte. Technische functies en bedieningselementen en innovatieve verlichting- en geluidsconcepten maken het dagelijks leven eenvoudiger en zorgen voor ontspanning in de badkamer.

Neem uw muziekverzameling mee naar de badkamer en stream uw favoriete muziek eenvoudig vanaf uw Bluetooth®-compatibele apparaat: met het geluidssysteem ViSound van Villeroy & Boch geniet u zo van een buitengewone geluidservaring direct vanuit de badkuip. Onzichtbaar in de spiegel geïntegreerd zorgt het krachtige premium geluidssysteem van de collecties More to See 14 en Finion voor een unieke sound in de badkamer. Het complete verlichtingsconcept van Finion zorgt voor een nog behaaglijkere sfeer: de meubels, het bad en de spiegels beschikken over een geïntegreerde LED-verlichting met Emotion-functie. De moderne Villeroy & Boch badkamer vervult ook andere exclusieve uitrustingswensen, zoals een draadloos oplaadstation voor uw smartphone of een anticondensfunctie in de spiegel.

Meer individualiteit en vrijheid in de vormgeving

ViPrint individualiteit

Wat op veel vlakken al lang aan de orde is, wordt nu ook bij de inrichting van de badkamer een trend: meer individualiteit. In 2017 kunt u de badkamer met individuele oplossingen een heel persoonlijke touch geven. Bijvoorbeeld met exclusieve elementen die naar uw wens met de hand worden afgewerkt of op maat worden aangepast.

Villeroy & Boch geeft deze badkamertrend van 2017 actief mee vorm: laat u fascineren door de unieke wastafel Octagon, waarvan het zuiloppervlak naar uw wensen afgewerkt wordt met uitgelezen materialen. Ontdek ook de nieuw douchevloeren Subway Infinity en Squaro Infinity, die tot op de millimeter nauwkeurig aan uw ruimtelijke situatie kunnen worden aangepast en in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn. ViPrint biedt fraaie decors voor Subway Infinity douchevloeren en opent hiermee volledig nieuwe mogelijkheden om uw individuele stijl te verwezenlijken. 

Meer hygiëne dankzij spoelrandloze toiletten

Meer hygiëne dankzij spoelrandloze toiletten

Er is geen badkamertrend die in 2017 zodanig in de focus staat als het spoelrandloze toilet. Dit toilet biedt namelijk niet alleen een veiligere oplossing voor meer hygiëne in de badkamer, maar voldoet tegelijk ook aan de vraag van veel mensen naar bijzonder onderhoudsvriendelijke producten – van gezinnen met kinderen tot oudere mensen, die het steeds moeilijker hebben met de huishoudelijke taken. Door het innovatieve, open design is werkelijk elke hoek van de toiletpot goed bereikbaar, waardoor het toilet snel en grondig kan worden schoongemaakt. Bovendien wordt de hele pot gespoeld, waardoor afzettingen worden voorkomen en er nog minder inspanning nodig is bij het schoonmaken.

Kom nu alles te weten over de spoelrandloze DirectFlush toiletten van Villeroy & Boch en ontdek bovendien hoe de antibacteriële glazuurlaag AntiBac en het vuilafstotende oppervlak CeramicPlus voor nog meer zuiverheid en hygiëne zorgen. ViFresh, het innovatieve bakje voor toiletblokken, zorgt bovendien bij elke spoeling voor een frisse geur en hygiënische verzorging.

Meer ruimte voor uw welbevinden

Met deze woontrend voelt u zich goed in uw vel. De badkamer verandert in 2017 namelijk in een gezellige woonruimte met alle denkbare comfort die uitnodigt tot ontspannen en bijkomen. Met edele materialen, warme kleurtinten en hoogwaardige accessoires biedt de woonbadkamer een zeer behaaglijke sfeer.

Laat u verwennen door het riante comfort van de collectie Vivia van Villeroy & Boch, die naast een comfortabele meubelconsole met opklapbare spiegel en uitneembare accessoire-boxen zelfs de mogelijkheid biedt om de handdoek droog in de douche te bewaren. Geniet ook van een volledig nieuwe zitervaring met ViSeat van Villeroy & Boch. De innovatieve closetzitting overtuigt met vele comfortfuncties, zoals de Auto-Open/-Close-functie en de nachtverlichting. Met de spiegel More to See 14 of de spiegelkast My View 14 zorgt u voor nog meer aangename highlights in de badkamer.

Meer individualiteit door frisse badkamerkleuren

Meer individualiteit door frisse badkamerkleuren

Vormgeving met kleuren is de meest persoonlijke van de badkamertrends van 2017. Kleuren roepen emoties op, zorgen voor sfeer en worden in het interieurdesign doelgericht toegepast om de eigen individualiteit te onderstrepen. Zo lijkt een ruimte met vrolijk geel groter, straalt rood kracht en energie uit en zorgen blauw en groen voor rust en ontspanning.

Bijzonder populair bij het kleurontwerp van de badkamerinrichting is juist niet kiezen voor klassiek wit. Keramiek en badkamermeubels in levendige kleuren vormen een echte blikvanger en geven de ruimte een eigen behaaglijke look.

Met Villeroy & Boch bereikt deze inrichtingstrend nu ook uw badkamer. Ontdek meer dan 200 interessante nieuwe badkamerkleuren die deels door ontwerpster Gesa Hansen zijn ontwikkeld – bijvoorbeeld met de TitanCeram-wastafels van de collectie Artis of de badkuipen
Squaro Edge 12
, La Belle en Loop & Friends.

Zin in nog meer kleur? Ontdek ook de gekleurde spoelbakken van Villeroy & Boch.

Meer ruimtegevoel door inloopdouches

Meer ruimtegevoel door inloopdouches

Inloopdouches zijn in 2017 een must have voor elke badkamer. Doordat ze in de vloer zijn geïntegreerd, zorgen ze voor een ruim, doorgaand vloeroppervlak en bieden zo moderne badkamerarchitectuur voor thuis. Ze zien er niet alleen bijzonder stijlvol uit, maar hebben zelfs bij kleine badkamers een duidelijk vergrotend effect.

Ook het comfort zal u overtuigen:
want naast de snelle en eenvoudige reiniging zorgen inloopdouches ook voor een gemakkelijke, veilige instap en meer bewegingsvrijheid in de badkamer, zonder risico op struikelen. Zo zijn ze ook ideaal voor moderne barrièrevrije badkamers, waarin jong en oud zich goed voelen.

Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat – met de douchebakcollecties Architectura, Squaro en Futurion Flat van Villeroy & Boch staat niets meer uw doucheplezier in de weg.

Meer lichtheid dankzij het fijne design

Meer lichtheid dankzij het fijne design

Een van de aantrekkelijkste designtrends van 2017 is de heldere, minimalistische badkamervormgeving. Fijne vormen, dunne randen en strakke hoeken geven zowel het sanitair als de meubels een moderne indruk en een stijlvolle finesse. De puristische elegantie zorgt voor een onbeschrijfelijk gevoel van lichtheid in de badkamer; ze zorgt voor een ruimer en meer open effect en geeft direct op het eerste gezicht al meer ruimte voor het welbevinden. Zo blijft er ook meer plaats voor hoogwaardige accessoires en frisse kleuraccenten.

Uitstekende voorbeelden van deze badkamertrend zijn de collectie Venticello en het meesterwerk Octagon, dat de unieke designmogelijkheden van het nieuwe materiaal TitanCeram op een indrukwekkende wijze presenteert. Het nieuwe materiaal TitanCeram maakt namelijk voor het eerst de productie mogelijk van producten met extreem dunne wanden in premiumkwaliteit.

Hoe het fijne design van Venticello exact overeenkomt met de smaak van de veelgevraagde modedesigner Kilian Kerner? Lees meer


De nieuwste trends – met de 3D-badkamerplanner op basis van uw eigen badkamer plannen

Uw voorkeuren op het gebied van comfort en schoonheid zijn net zo individueel als u zelf. Gebruik onze innovatieve badkamerplanner om de nieuwste ideeën en creaties van Villeroy & Boch perfect op uw persoonlijke behoeften en de ruimtelijke omstandigheden af te stemmen.

Nu plannen


Badkamerinspirator

Diverse designideeën in slechts enkele klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Eenvoudig en snel uw droombadkamer online plannen

Nu starten

Nieuwsbrief

Ontdek het nieuwste uit de wereld van de badkamers

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Een Villeroy & Boch-dealer in uw buurt

Nu starten