Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

De kleine badkamer met douche

Kleine maar grootse douchebadkamer.

De kleine badkamer met douche

In de meeste gevallen vormt een kleine badkamer een bijzonder grote uitdaging. Want ondanks de geringe grootte zijn onze wensen en eisen in het geval van een kleine badkamer beslist niet gering. Om die reden vergt zo'n badkamer een optimaal badkamerontwerp en innovatieve inrichtingsideeën.

De kleine badkamer met douche - Subway 2.0

Wellness in de douche

De gedachte aan ontspanning lijkt vaak onverbrekelijk met een bad te zijn verbonden... Denkt u dat een douche niet voor uitgelezen wellness-momenten kan zorgen? Stel u dan maar eens een inloopdouche voor, waarvan de regendouche de dagelijkse hectiek gewoon wegspoelt en ervaar een paradijselijk doucheplezier. Een douchebak van acryl, Quaryl of keramiek zorgt ervoor dat u stevig staat en een aangenaam huidgevoel ervaart, terwijl een douchecabine van glas vrij zicht biedt op uw persoonlijke wellness-oase of op de zonsopgang in de ochtend.

Omhoog bouwen en opbergen

Bergruimte – die hebben we nooit genoeg! Denk maar eens aan cosmetica, handdoeken, föhn en andere typische badkamerbenodigdheden. Het wordt echter lastig als in de kleine badkamer eigenlijk geen plaats is voor de zo dringend benodigde bergruimte. Omdat u de wanden niet naar rechts of links kunt verplaatsen, blijft alleen de weg omhoog of omlaag over. Dan ontpopt een onderkast voor de wastafel zich als stijlvol ruimtewonder.

Zo maakt u van ongebruikte ruimte onder de wastafel een opbergmogelijkheid waar u handdoeken, een föhn en dergelijken goed en plaatsbesparend kunt bewaren. Ook in de hoogte kan optimaal worden uitgebreid: badkamerrekken en hoge kasten kunnen ideaal in de ruimte worden geplaatst zonder overvol over te komen en bieden extra opbergruimte. Een bijzondere highlight: multifunctionele kasten met geïntegreerde stopcontacten, een papiermand en tissue-boxen zijn praktische alleskunners die dankzij de talloze kleur- en modelvarianten stijlvol in elke badkamer passen. Stijlvolle accessoires, zoals boxen en vazen, fleuren zelfs de kleinste badkamer helemaal op.

De kleine badkamer met douche - Venticello
De kleine badkamer met douche - Venticello

Ontwerp uw kleine badkamer met douche geheel individueel naar uw wensen

Met de innovatieve online badkamerplanner van Villeroy & Boch plant u thuis heel eenvoudig uw persoonlijke droombadkamer. Zo kunt u naar hartenlust uitproberen hoe u de beschikbare ruimte optimaal gebruikt en smaakvol inricht.

Nu plannen

De kleine badkamer met douche - Venticello

Efficiënte inrichtingsoplossingen voor meer ruimte in de kleine badkamer

Dat een kleine badkamer veel inrichtingsmogelijkheden biedt, bewijzen comfortabele en tegelijkertijd ruimtebesparende inrichtingsoplossingen: een versmalde wastafel of inbouw van een compact toilet zorgen voor een royale ruimtewerking in de minibadkamer. Een inloopdouche inclusief glazen douchewand wordt onopvallend in het ruimteconcept opgenomen, zonder dat de badkamer overvol overkomt. Ontdek efficiënte inrichtingsoplossingen die zijn geoptimaliseerd voor ruimtes in de hoeken, zoals een hoekdouchebak of aan de zijkanten van de wastafel gemonteerde kranen, en creëer uw individuele ontspanningsplekje in een kleine ruimte.

Bovendien bestaan er talloze mogelijkheden om de indruk van ruimtelijkheid in een kleine badkamer te versterken. Kies al bij het ontwerp voor een inrichting in lichte kleuren en zorg daarnaast voor een adequate verlichting. Extra lichtbronnen en spiegelvlakken zorgen voor een optische vergroting – tegels van groot formaat geven uw badkamer een heldere, rustige structuur.


Badkamerinspirator

Veelzijdige inrichtingsideeën met maar een paar klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten