Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Een grote badkamer

Uw luxepakket voor thuis.

Een grote badkamer - My Nature

Bezitters van een grote badkamer mogen zich gelukkig prijzen – een grote badkamer geeft u de gelegenheid om een luxueuze wellness-oase te creëren, waarin het aan gezelligheid niet ontbreekt. Profiteer van een royale ruimte-indeling, combineer hoogwaardige materialen en exclusieve inrichtingsobjecten en ontdek comfortabele concepten voor uw premium-woonbadkamer.

Een grote badkamer - Hommage

De juiste ruimte-indeling voor een gezellige sfeer

Laat comfort en gezelligheid toe in uw badkamer: met een indeling die optimaal is aangepast aan de gegeven ruimte, ontstaat een symbiose tussen functionaliteit en hoogwaardig design. Hierdoor wordt het mogelijk de functies van de verschillende badkamerzones zinvol te ondersteunen. Passende ruimte-oplossingen, zoals een moderne schuifdeur van glas, stellen u bijvoorbeeld in staat het bad en de douche af te scheiden tot een afzonderlijke wellness-zone. Ook een vrijstaand bad kan als ruimteverdeler functioneren en een uitgelezen zone creëren, waarin u de dagelijkse stress heel snel achter u kunt laten. Absoluut hoogtepunt: creëer met een vrijstaand bad of een indoor whirlpool een exclusieve blikvanger midden in uw badkamer. Wilt u bij het baden genieten van de adembenemende zonsondergang? Plaats het bad dan zo dat u uw blik op het raam kunt laten rusten.

Stijlvolle badmeubels in premiumkwaliteit

Een grote badkamer biedt een breed spectrum van mogelijkheden om de vele badkamerbenodigdheden onder te brengen. De elegante badmeubels van Villeroy & Boch zorgen ervoor dat grote badkamers hun ruimtelijkheid en royale structuur behouden en er voor u genoeg ruimte overblijft om te relaxen. Hoge en halfhoge kasten overtuigen niet alleen door hun veelzijdige opbergmogelijkheden – het elegante design en de hoogwaardige materialen geven rust voor de ogen en de ziel.

Een even esthetische als praktische eyecatcher creëert u door middel van gericht geplaatste aflegvlakken en rekelementen, waarvan de verlichte rekbodems voor sfeervol licht zorgen en uw decoratieve badkameraccessoires stijlvol in het licht zetten.

Een grote badkamer - Aveo New Generation

Ontwerp uw grote badkamer geheel naar uw eigen voorkeur

Met de innovatieve badkamerplanner van Villeroy & Boch ontwerpt u uw royale badkamer op basis van uw individuele ideeën en behoeften. Probeer verschillende ontwerpen en creëer stap voor stap uw persoonlijke wellness-oase.

Nu plannen

Een grote badkamer - La Belle

Pure harmonie

Een ander pluspunt is dat een grote badkamer voldoende ruimte biedt om met materialen en kleuren te spelen. Zo kunnen smaakvolle accenten worden geplaatst en kan de woonbadkamer tegelijkertijd eenvoudig worden gestructureerd. Chique tegels in gedekte kleuren met gouden ornamenten laten uw badkamer stralen in een luxueuze sfeer. Lichte kleuren en een wandontwerp met een fraai bloemenpatroon zorgen voor stijlvolle elegantie. Wilt u puur natuur in de badkamer? Wandbekleding, vloerbedekking of meubels van hoogwaardig hout zien er niet alleen chique uit, ze hebben bovendien een positief effect op het klimaat in de ruimte. Maak meteen een afspraak met een gekwalificeerde vakhandel in uw omgeving en laat u adviseren bij de planning van uw droombadkamer.


Badkamerinspirator

Veelzijdige inrichtingsideeën met maar een paar klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten