Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Kleine badkamer met bad

Is dat mogelijk?

Kleine badkamer met bad - Loop and Friends

Ook bij weinig ruimte in de badkamer hoeft u niet af te zien van een bad

Pure ontspanning: een bad staat voor verkwikking, gezelligheid en ontspannende wellness-momenten in uw eigen huis – maar wat als er nu weinig ruimte is? Zo realiseert u met de juiste ruimte-oplossingen en inrichtingsideeën uw individuele droombadkamer met bad - ook in een kleine ruimte.

Kleine badkamer met bad - Subway 2.0

Maximaal comfort – in minimale ruimte

Alles wat u wenst, vindt ook in de kleine badkamer zijn plaats: wastafel, toilet, kastjes, spiegel, verwarming, handdoekstangen, een douche – en zelfs een bad. Weliswaar is er in een kleine badkamer meestal geen ruimte voor douche èn bad, maar de droom van een eigen bad hoeft u daarom zeker niet op te geven. Speciaal voor kleine badkamers zijn er speciale badmodellen, die ruimtebesparend kunnen worden ingebouwd en daardoor ook in kleine ruimtes hun plaats vinden. Een kleine badkamer betekent dus niet meteen afzien van een lekker heet bad op koude winterdagen.

En wat de inbouw van een bad aan ruimte kost, maakt het weer goed door de extra gebruiksmogelijkheden. Ook wanneer u haast hebt, kunt u altijd snel een douche nemen, want elk bad kunt u ook als bad-douchecombinatie laten inbouwen. Voor deze praktische 2-in-1 oplossing hebt u slechts een mooi douchegordijn of een luxe douchewand nodig, plus een bijpassende badkamerkraan.

Ontwerp zelf in een paar stappen uw kleine badkamer met bad

Met de badkamerplanner van Villeroy & Boch kunt u uw kleine badkamer geheel naar uw eigen wensen online ontwerpen, waarbij u optimaal gebruikmaakt van de beschikbare ruimte. Hierdoor verkrijgt u planningsbetrouwbaarheid en kunt u uw creatieve ideeën alle ruimte geven.

Nu plannen

Ruimtebesparende baden van Villeroy & Boch

Zoals u ziet, kan uw badwens ook in een kleine badkamer worden gerealiseerd. Vanwege de beperkte ruimte vergt dit echter een bijzonder slimme ruimte-oplossing, om de aanwezige ruimte optimaal te benutten – bijvoorbeeld in de vorm van een praktisch ruimtebesparend bad, waarmee uw droombadkamer werkelijkheid kan worden. De verschillende uitvoeringen van het ruimtebesparende bad, die zich van elkaar onderscheiden door hun maten en design, laten zich optimaal aan uw individuele ruimtesituatie aanpassen. Kenmerkend voor zo'n bad is het taps toelopende uiteinde, zodat dit zo min mogelijk vrij oppervlak inneemt. Op deze manier kan in de badkamer meer bewegingsvrijheid worden bereikt en tegelijkertijd is de extravagante lijn van het bad een hoogtepunt van design.

Wat betreft kwaliteit en functionaliteit kent een ruimtebesparend bad overigens geen enkele beperking: er is alle ruimte voor ontspanning en wellness. Ontdek alles rondom uw praktische 2-in-1 bad-douchecombinatie bij Villeroy & Boch. Van de bad tot de benodigde badkamerkranen – uiteraard eveneens in verschillende designs. U kunt zelf bepalen welke stijl het beste in uw badkamer past en de sfeer van uw persoonlijke wellness-oase volmaakt. Goed nieuws dus voor alle badliefhebbers: een kleine badkamer en een mooi bad sluiten elkaar niet uit! Er is alleen een doordachte en professionele planning nodig om uw droombadkamer te realiseren.

Kleine badkamer met bad - Omnia architectura

Badkamerinspirator

Veelzijdige inrichtingsideeën met maar een paar klikken

Nu inspiratie opdoen

Badkamerplanner

Uw droombadkamer eenvoudig en snel online plannen

Nu starten

Newsletter

Blijf op de hoogte van het nieuwste uit de badkamerwereld

Nu aanmelden

Dealer zoeken

Vind Villeroy & Boch dealers in uw omgeving

Nu starten