Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Douchevloeren van Villeroy & Boch

Doucheplezier helemaal naar uw eigen smaak

ViPrint

Opnieuw geïnterpreteerde klassiekers, fascinerende natuurdecors, populaire tegelpatronen of grafische structuren – de fraai vormgegeven ViPrint-decors bieden onze Subway Infinity douchevloeren een unieke look en maken ze tot het absolute highlight in de badkamer.

Meer over ViPrint

Squaro Infinity

Met het elegante, minimalistische uiterlijk is Squaro Infinity een indrukwekkend voorbeeld van moderner badkamervormgeving. De verzonken geïntegreerde afvoer met fraaie chroomlijst vormt een extra design-highlight.

Meer over Squaro Infinity

Subway Infinity

Een zeer ruime modelkeuze en individuele vormgevingsvrijheid komen samen in de douchevloerserie Subway Infinity. Desgewenst is de aanpasbare douchevloer van keramiek ook in speciale maten verkrijgbaar, zodat hij zelfs perfect aan zeer lastige ruimtelijke situaties kan worden aangepast.

Meer over Subway Infinity

Een snelle opkikker 's morgens, ontspannen de stress wegspoelen 's avonds en op elk moment een weldadig genot – douchen past perfect bij een moderne levensstijl. Met de douchevloeren van Villeroy & Boch geniet u van veelzijdige mogelijkheden om uw persoonlijke stijl te verwezenlijken. Laat u overtuigen door de moderne esthetiek in diverse maten, vormen en kleuren en ontdek doorslaggevende voordelen zoals eenvoudige reiniging en robuuste, anti-slip oppervlakken. Vind bij Villeroy & Boch precies de douchevloer welke bij uw badkamerwensen past.

Ontdek onze collecties

Squaro Infinity – De oplossing op maat

De ultravlakke douchevloer van Quaryl® is een fascinerend voorbeeld van modern design. De exacte kanten, een randloos uiterlijk en de 5 aantrekkelijke matte kleuren zien er in de badkamer bijzonder stijlvol uit. En dankzij individueel maatwerk kan de vloer op de millimeter nauwkeurig aan uw wensen worden aangepast.

Nu ontdekken

Subway Infinity – Past zich aan. Past overal. 

Het heldere, randloze design van de Subway Infinity douchevloer van keramiek past op harmonieuze wijze in moderne badkamers en sluit ook qua kleur bij uw stijl aan. In totaal 43 standaardmaten plus individuele speciale maten bieden voor elke badkamerplattegrond de perfecte oplossing.

Nu ontdekken

ViPrint – Mijn douche. Mijn look.

Opnieuw geïnterpreteerde klassiekers, fascinerende natuurdecors, populaire tegelpatronen of grafische structuren – de fraai vormgegeven ViPrint-decors bieden de Subway Infinity douchevloeren een unieke look en maken ze tot blikvangers in de badkamer.

Nu ontdekken

Moderne veelzijdigheid – Ontdek de andere douchevloer-collecties

Van extra vlak tot uiterst stabiel, met comfortabele binnendiepte of met twee afvoeren – ervaar nu de grote veelzijdigheid van onze tijdloos moderne douchevloeren en vindt het perfecte model voor uw behoeften.

Nu ontdekken

Laat u inspireren

Hygiënisch, zuiver, veilig

Een schone zaak 

De voegloze, gladde oppervlakken zien er niet alleen esthetisch uit. Ze onderscheiden zich ook door een bijzonder grondige, snelle en eenvoudige reiniging. Het water stroomt volledig weg en bacteriën kunnen zich niet vasthechten. Hiermee zijn douchevloeren van Villeroy & Boch het hygiënische alternatief voor betegelde douches.

Zoveel is zeker: Dankzij slipvaste oppervlakken in verschillende antislip-klassen bieden alle Villeroy & Boch douchevloeren een veilige stand en zijn ze uitstekend te betreden. Met name Squaro Infinity van Quaryl® garandeert met de beste anti-slip (klasse C) veilig doucheplezier en tegelijkertijd een aangenaam gevoel op de huid.

Squaro Infinity ontdekken

Bekroond design voor uw badkamer

Geniet van ontspannen doucheplezier in een bekroonde omgeving: Squaro Infinity van Quaryl® is bekroond met iF Design Award en Subway Infinity van keramiek met de iF Design Award en de Red Dot Design Award.