Op weg naar uw droombadkamer via online video-advies

Plan uw nieuwe badkamer samen met onze experts. Onze badkamer & design experts ondersteunen u bij alle details van uw planning. Uw voordelen in één oogopslag:

Adviesafspraak maken

Boek nu online uw afspraak voor een gratis en vrijblijvend* online video-advies. Kies de gewenste datum en tijd.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

 

Onze badkamerontwerpers staan ​​voor u klaar:

U kunt ook telefonisch contact opnemen met onze experts:

+49 6864 81 57 75

Ontvang planningsdocumenten

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij op de afspraak voorbereiden?

Met de volgende informatie bent u optimaal voorbereid op het online video-advies en haalt u het maximale uit de afspraak.

Afmetingen van de ruimte inclusief deuren en ramen: De exacte afmetingen van uw ruimte, inclusief de positie van deuren en ramen, helpen  ons uw badkamer op maat voor u te plannen. Download hiervoor onze checklist , waarin u onder andere de afmetingen van uw ruimte kunt invoeren. Deze kunt u digitaal invullen of afdrukken en met een pen invullen.

Foto's van de huidige situatie: Met de foto's van uw huidige badkamer kunnen wij een nauwkeurig beeld van uw huidige uitrusting krijgen. Zo kunnen wij onze suggesties vooraf hierop aanpassen.

Productwensen: Als u specifieke producten of materialen op het oog hebt, laat het ons dan weten. Uw wensen worden dan direct in onze planning meegenomen.

Inspiratiefoto's: Wij zijn benieuwd naar uw inspiratie. Deel foto's of referenties van stijlen of designs die u bevallen met ons. Stuur ze ons voorafgaand aan de afspraak via e-mail . Op deze manier kunnen wij uw ideeën nog beter verwezenlijken.

Hoe werkt het video-advies?

Ons online video-advies is heel eenvoudig te gebruiken en geeft u volledige controle over het planningsproces.

Uw badkamerontwerper begeleidt u live via een video-call bij de planning van uw badkamer. Dit gaat via onze online badkamerplanner, in een pop-upvenster in uw browser.

U bepaalt zelf of u uw camera wilt gebruiken voor videochat of dat u liever alleen via audio met uw badkamer & design experts communiceert.

Er zijn geen aanvullende software of andere tools vereist. En vanzelfsprekend behandelen wij uw gegevens uiterst vertrouwelijk.

Onze aanvullende service: de fotorealistische 3D-planning

Het online video-advies is voor u gratis.

Optioneel bieden wij tegen een vergoeding een fotorealistische 3D-planning aan. Hiertoe behoort een gedetailleerde en vrijwel levensechte visualisatie van uw nieuwe badkamer, zodat u zich alvast helemaal thuis voelt. En dit is de clou: Als u uw badkamer binnen drie jaar na de planning met onze producten realiseert, betalen wij u vrijwel het volledige bedrag voor de fotorealistische 3D-planning weer terug.

Hier vindt u een overzicht van de prijzen*:

Kosten voor fotorealistische 3D-planning inclusief alle documenten zoals 3D-visualisaties, plattegrond, vooorbeeldmap, stuklijsten en desgewenst een tegelplan:

Badkamer 350 €

Douchebadkamer 250 €

Gastentoilet 150 €

Maximale terugbetaling bij bewijs van plaatsing – afhankelijk van de mate van uitvoering:

Badkamer 250 €

Douchebadkamer 175 €

Gastentoilet 100 €

*incl. btw

Uw eigen droombadkamer ontwerpen

Wilt u vooraf zelf uw eerste ideeën schetsen? Laat uw creativiteit de vrije loop met onze intuïtieve online badkamerplanner.

Naar de online badkamerplanner

Onze badkamercollecties

Maak kennis met onze badkamercollecties en laat u inspireren.

Naar het overzicht


* Let a.u.b. op het volgende: Met deze service bieden wij u product- en ontwerpadvies. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor installatie- of productvoorschriften.Bespreek en controleer de specificaties daarom samen met uw installateur.

Het online video-advies is alleen mogelijk in het Engels of Duits.