Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Contactformulier van Villeroy & Boch

Stel uw vragen rechtstreeks aan ons.

Heeft u vragen over het thema Badkamer en Wellness? Misschien werd uw vraag al eens gesteld - dan is een blik in de "Vaak gestelde vragen" voor u de snelste weg om een antwoord te vinden. Mocht u daar niet vinden wat u zoekt, dan kunt u uw vraag via het contactformulier rechtstreeks aan ons stellen.

Hebt u nog vragen over tafelcultuur of tegels van Villeroy & Boch? Gebruik de contactformulieren voor tafelcultuur of tegels en wij zorgen ervoor dat uw aanvraag snel wordt verwerkt.

Houd er rekening mee dat dit contactformulier alleen beschikbaar is voor aanvragen van onze particuliere klanten. Voor aanvragen voor zakelijke klanten gebruikt u het hiervoor bestemde formulier in ons portal voor professionals. 

Aanspreektitel
Voornaam *
Achternaam *
Voor aanvragen voor zakelijke klanten gebruikt u het hiervoor bestemde formulier in ons portal voor professionals.
Adres
Postcode
Stad
Land *
Telefoon
E-mail *
Geboortedatum
Betreft *
Uw aanvraag *
Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens door Villeroy & Boch worden opgeslagen en worden gebruikt en verspreid in het kader van tijdwinst en het uitvoeren van de noodzakelijke taken. *
Houd mij via e-mail op de hoogte over nieuws van Villeroy & Boch.
Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens door Villeroy & Boch voor marketingdoeleinden worden opgeslagen en gebruikt. Ik ga er verder mee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens door Villeroy & Boch aan derden kunnen worden doorgegeven in het kader van werving en marketing. Deze toestemming verleend aan Villeroy & Boch AG, Saaruferstrasse, 66693 Mettlach, kan ik op elk moment intrekken.
Beveiligingscode