Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Algemene informatie over de levering

Controleer bij de levering van uw whirlpool dat de route naar de uiteindelijke plek vrij is van hindernissen. Let vooral op overhangende boomtakken en zonneschermen, uitstekende gas- en waterkranen en aircosystemen. Het kan nodig zijn om een deur, poort, schuttingdeel of ander object tijdelijke weg te halen om de whirlpool naar de uiteindelijke plek te transporteren. Moet de whirlpool via meer dan zes opeenvolgende traptreden omhoog worden getransporteerd, dan kan het nodig zijn een andere aanleverroute te zoeken. Controleer of de whirlpool niet te groot is om scherpe bochten in de route te maken. Het kan noodzakelijk zijn een kraan te huren om de whirlpool op zijn uiteindelijke plek te takelen. Dit is het geval wanneer de whirlpool vanaf de wagen over een muur moet worden getild, of wanneer de toegang te nauw of te laag is, hoeken te scherp of trap te steil. Kranen worden regelmatig gebruikt en in de regel is takelen de eenvoudigste manier om de whirlpool snel en met de minste inspanning op zijn plek te krijgen. De kraanwagen past eenvoudig op uw oprit. De kraanmachinist takelt de whirlpool over muurtjes, huizen of andere obstakels en plaatst de whirlpool indien mogelijk direct op de uiteindelijke plek.

A - Overhangende boomtakken en zonneschermen, uitstekende gas- en waterkranen en aircosystemen kunnen de toegang versperren.

B - WAARSCHUWING: Let op op elektriciteitsdraden.

C - Het kan nodig zijn om een deur, poort, schuttingdeel of ander object tijdelijke weg te halen om de whirlpool naar de uiteindelijke plek te transporteren.

D - Controleer of de whirlpool niet te groot is om scherpe bochten in de route te maken.

E - Moet de whirlpool via meer dan zes opeenvolgende traptreden omhoog worden getransporteerd, dan kan het nodig zijn een andere aanleverroute te zoeken.

Afhankelijk van de toegang naar de geplande locatie van uw whirlpool, kan hij in een horizontale of verticale positie worden vervoerd. In de volgende tabel vindt u de afmetingen van de whirlpool in horizontale of verticale positie. TIP: De hoogte van de rolkar moet bij de hoogte van de whirlpool worden opgeteld. Zo krijgt u de totale hoogte die vrij moet zijn op de aanvoerroute. Rolkarren zijn in de regel 15,24 cm hoog. (Vraag uw Villeroy & Boch-dealer naar de exacte afmetingen.)