Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Designaspecten

Opties voor de vloer: De door u gekozen vloer moet niet alleen voldoen aan de veiligheids- en onderhoudscriteria, maar kan door het materiaal- en kleurgebruik bijdragen aan een mooie omgeving van de whirlpool. U kunt bijvoorbeeld de kleur en het materiaal van de vloer afstemmen op de whirlpool, of juist een contrasterende kleur of structuur kiezen. Hierbij is het belangrijk dat u alle mogelijkheden tegen elkaar afweegt. Het kan in dit geval een goede investering zijn om een landschapsarchitect in te huren.

Natuurlijke omgeving: Door aandacht te besteden aan de natuurlijke omgeving van de whirlpool zorgt u niet alleen voor een vloeiende overgang van bad naar tuin, maar ook voor een verrijking van de tuinomgeving. Als u hier het budget voor hebt, kunt u een landschapsarchitect inhuren die u van goed advies kan voorzien.

Accessoires: Behalve de vloer en de omgeving rondom de whirlpool zijn er nog diverse accessoires waarmee u uw eigen wellness-oase kunt afmaken. Een trapje, bankjes, handdoekhouder, planten of een vuurkorf zijn slechts een paar voorbeelden van accessoires voor bij de whirlpool.