Uw verlanglijst

In deze lijst kunt u interessante producten opslaan en op elk moment snel terugvinden.

Klik gewoon op het verlanglijst-symbool

Onderhoud van de whirlpoolkuip

Basisreiniging

Voor de normale reiniging van de kuip gebruikt u een mild afwasmiddel, zoals Dreft, of een glasreiniger, zoals Glassex. {I changed the brands here, as the others are not for sale here} Hardnekkige vlekken kunnen worden behandeld met een mild vloeibaar reinigingsmiddel of milde allesreiniger. Breng het reinigingsmiddel aan met een zachte, vochtige doek of spons. Spoel de kuip zorgvuldig na en droog hem dan af met een schone doek. Voor tips om kalkvlekken of lichte krassen te verwijderen en uw whirlpoolkuip te beschermen kunt u het beste contact opnemen met de Villeroy & Boch-dealer.

Vetafzetting verwijderen

Het is heel normaal dat zich na verloop van tijd resten van olie, lotions en haarlak rondom de whirlpool afzetten langs de waterrand. Deze vetafzetting kunt u eenvoudig verwijderen met een whirlpoolreiniger. Gebruik liever geen basische schoonmaakmiddelen.

WAARSCHUWING: Let op dat het oppervlak van de whirlpool niet in contact komt met stoffen als alcohol, aceton (nagellakremover). nagellak, chemische droogreinigers, lakverdunners, benzine, dennenolie, schuurmiddel of andere huishoudelijke chemicaliën, behalve de middelen die hiervoor zijn genoemd. Bij gebruik van deze stoffen kan de garantie vervallen.