Productoverzicht

Vind het passende product van Villeroy & Boch voor uw droombadkamer

Bij de aanschaf van een nieuw toilet is vaak niet alleen een wc-pot nodig, maar ook de bijpassende toiletzitting plus het deksel. Zoals dat voor alle sanitairkeramiek geldt, gebeurt de aanschaf van een toilet niet spontaan tijdens het winkelen in het weekend. De aanschaf van een wc moet goed doordacht zijn, omdat de functionaliteit ook optisch aantrekkelijk moet zijn om een perfecte badkamer te creëren. We bieden u ideeën en maken uw keuze gemakkelijker met onze toilet-sets. Om onaangename verrassingen te voorkomen wanneer zitting en pot niet bij elkaar blijken te passen, vindt u in onze productgroep sets complete pakketten die toilet-elementen bevatten die perfect op elkaar zijn afgestemd – zowel visueel als functioneel. Met deze combi-packs weet u zeker dat alles past zoals het hoort. We hebben voor elke stijl, modern ingetogen of met een vleugje retrocharme, passende toilet-sets samengesteld. Verander uw functionele badkamer in een ruimte die uw ogen streelt.

Meer wc-hygiëne voor uw comfort

De oppervlakken van de toiletten in de sets zijn met het innovatieve CeramicPlus verzegeld. Speciaal door Villeroy & Boch ontwikkeld voor uw comfort. Met behulp van dit materiaal is hygiëne en reiniging van het toilet zeer eenvoudig. Het oppervlak van CeramicPlus laat vloeistoffen wegdruppelen en als één geheel in de sifon stromen, er blijven geen resten achter op het keramiek. Een groot voordeel op het gebied van de hygiëne. Oppervlakken met CeramicPlus zijn bovendien krasvast, uiterst duurzaam en ongevoelig voor logen en zuren. Het onderhoud van deze speciale verzegeling is in een handomdraai uitgevoerd. Zo lang u geen schurende reinigingsmiddelen gebruikt die de werking van het materiaal kunnen aantasten, zult u lang plezier hebben van uw onberispelijke sanitairkeramiek. De toiletpotten in de sets zijn allemaal voorzien van deze nieuwe oppervlakteverzegeling. DirectFlush - de innovatie waar velen op hebben gewacht, maakt het reinigen van het toilet eenvoudiger en vermindert het ontstaan van bacteriën aanzienlijk. Villeroy & Boch heeft met DirectFlush toiletten ontwikkeld die zonder spoelrand de beste spoelprestaties leveren. Geen verborgen holle ruimtes meer waarin zich bacteriën en vuil kunnen ontwikkelen die zelfs bij grondige reiniging moeilijk te verwijderen zijn. Toiletten met DirectFlush-technologie hebben deze spoelrand niet. De gehele binnenkant van deze toiletten wordt bij elke spoeling schoongemaakt en u hoeft er niet eens iets voor te doen; DirectFlush neemt de vervelende schoonmaakklus van u over.

Innovatieve toiletzittingen boordevol special effects

Villeroy & Boch ontwikkelt toiletzittingen en toiletten om aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en belastbaarheid te voldoen, zowel in privéwoningen als bij commerciële toepassingen (gastronomie, hotellerie enzovoort) en in ziekenhuizen. De verwerkte materialen en alle scharnieren en ophangingen zijn optimaal afgewerkt en zijn geschikt voor zeer veelvuldig gebruik. Dit omvat tevens de ontwikkeling van functies die het geluidsniveau minimaliseren en de veiligheid en hygiëne verhogen.

Vooral 's morgens, wanneer u nog een beetje slaperig bent, kan het toiletdeksel eenvoudig uit uw hand glippen. Wanneer het deksel dichtslaat, wordt u ruw uit uw slaperigheid gewekt.

Om er zeker van te zijn dat dit niet kan gebeuren, heeft Villeroy & Boch speciale toiletdeksels ontwikkeld die vanzelf stil en voorzichtig sluiten – de SoftClosing-technologie maakt het mogelijk. U hoeft het deksel alleen maar een duwtje te geven en hij sluit geruisloos dankzij de dempers die in de scharnieren zijn geïntegreerd. Nog een voordeel van deze technologie – kinderhandjes worden beschermd tegen knellen. De meeste van onze toilet-sets bevatten toiletdeksels met deze speciale sluitfunctie. Let op de richtlijn op het gegevensblad. Een andere zeer praktische functie vereenvoudigt het schoonmaken van het toilet. Met de QuickRelease-functie kunt u de zitting in een handomdraai verwijderen, zodat u ook op moeilijk bereikbare plaatsen waar de scharnieren zitten optimale reinigingsresultaten kunt bereiken. Want voor Villeroy & Boch heeft hygiëne de hoogste prioriteit.

Tijdloze design-toiletten in sets

Voor liefhebbers van uitgesproken lijnen zijn er sets van de series Legato en Architecture. Deze omvatten fraaie toiletten met afgeronde hoeken in combinatie met een bijpassende zitting, ook als SlimSeat-variant, en deksel. De wc's in de sets beschikken ook over DirectFlush, evenals zittingen met SoftClosing en QuickRelease-functie. Het zijn hangende toiletten, waardoor een grondige reiniging onder het toilet mogelijk is. Hoekige toiletten completeren badkamers met een modern luchtige, maar toch tijdloze vormgeving. Heldere lijnen brengen rust in uw badkamer. De meeste toiletten hebben een klassieke ronde stijl. In deze uitvoering passen de wc’s perfect in elke badkamer, groot of klein. Tot de topsellers van Villeroy & Boch behoren de series Subway 2.0, Avento en Venticello. Uiteraard zijn ook deze als set, inclusief bijpassende toiletzitting en deksel, met SoftClosing- en QuickRelease-functie, verkrijgbaar. Er zijn ook toilet-sets voor gastenbadkamers, zoals de O.novo compact, die perfect in deze kleinere badkamers passen.

SlimSeats voor meer optische lichtheid

De SlimSeats van Villeroy & Boch zijn minimalistisch en zorgen voor lichtheid in de badkamer. Ze bieden optimaal zitcomfort, het zijn fraaie toiletzittingen voor elke moderne badkamer en ze bevatten alle innovaties zoals SoftClosing en QuickRelease. Bij SlimSeats hoeft u dus niets te missen, maar krijgt u optisch meer ruimte in uw badkamer. Welke variant u ook kiest, of het nu gaat om normaal brede of de SlimSeat-uitvoeringen zoals die in de series Legato of Architectura verkrijgbaar zijn, de zittingen passen qua kleur, vorm en afmetingen perfect bij de modellen. Het uitmuntende design is eenvoudig te reinigen. Hoogwaardig Duroplast en scharnieren van RVS verbeteren de hygiëne. Ook de montage op de wc-pot verloopt efficiënt. De bevestigingselementen zijn zodanig gemonteerd dat ze na een succesvolle installatie onzichtbaar zijn en visueel niet storen.

Waarom toilet-sets van Villeroy & Boch?

Toiletten en toebehoren van Villeroy & Boch staan voor de hoogste kwaliteit, functionaliteit en fraai design. Deze eigenschappen worden intelligent met innovatie gecombineerd. Dankzij de CeramicPlus-verzegeling krijgen vuil en bacteriën geen kans. Het schoonmaken van de toiletpot is in een handomdraai gebeurd. Maar niet alleen de toiletten zelf getuigen van de innovatieve geest van Villeroy & Boch. Ook de toiletzittingen en de deksels zijn technologisch hoogwaardig. Op deze manier vormen de toiletzittingen de perfecte aanvulling op de toiletten van Villeroy & Boch. De toiletzittingen en deksels van de betreffende series zijn precies op de vormen, kleuren en afmetingen van de wc's afgestemd. Of u nu de voorkeur geeft aan een normaal brede zitring en een hoger deksel, of liever kiest voor de SlimSeat-varianten, de pasvorm en het hoge zitcomfort zijn gegarandeerd. Met de toilet-sets maakt Villeroy & Boch het creëren van een stijlvolle design-badkamer van de hoogste kwaliteit eenvoudig. Maak met de design-sets van Villeroy & Boch van uw badkamer meer dan alleen een functionele ruimte – creëer een wellness-oase die ook uw ogen streelt.