Villeroy & Boch toiletzittingen

Hoogwaardig en comfortabel.

Een toiletzitting met uitmuntend comfort: de SlimSeat Line van Villeroy & Boch. De toiletzitting combineert een puristisch design met technisch raffinement. De heldere lijnvoering maakt de hoekige vorm esthetisch compleet. Het hoogwaardige materiaal ondersteunt een optimale hygiëne in de badkamer. Samen met de slimme functionaliteit en de eenvoudige installatie is deze toiletzitting de perfecte oplossing voor stijlvolle badkamers.


Voor Villeroy & Boch toiletzittingen wordt het hoogwaardige kunststof Duroplast gebruikt. De scharnieren voor de bevestiging zijn gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een fraaie afdekking. Beide materialen hebben een lange levensduur. Het gladde en vuilresistente oppervlak zorgt er niet alleen voor dat de toiletzitting eenvoudig is schoon te maken, maar ziet er ook stijlvol uit. Controleren van de afmetingen is alleen nodig als het toilet uit een andere serie of van een andere fabrikant komt. Als de nieuwe toiletzitting uit dezelfde serie van Villeroy & Boch komt hoeft u zich geen zorgen te maken. Het hoekige design van SlimSeat Line serie is geschapen voor hoekige toiletpotten. De grootte van het toilet wordt bepaald door de breedte van de pot en de afstand tussen de voorste rand van het toilet en de montagegaten. Als deze waarden ongeveer hetzelfde zijn, dan past de wc-bril perfect. Bovendien is dezelfde scharnierafstand essentieel voor een goede montage.

Het schoonmaken van de Villeroy & Boch toiletzittingen SlimSeat Line is dankzij de functionele QuickRelease-technologie ongelooflijk eenvoudig. Met slechts één handeling maakt u de bril van het toilet los en monteert u hem na het schoonmaken weer. Dit maakt het heel eenvoudig om moeilijk bereikbare plaatsen en de rand van het toilet schoon te maken. Voor het reinigen mogen alleen milde of neutrale zeepoplossingen worden gebruikt. Het gebruik van chloorhoudende, schurende of bijtende reinigingsmiddelen kan leiden tot beschadigingen of oppervlakteroest. Droog de toiletzitting en de scharnieren na het reinigen met een zachte doek. De toiletzitting en het deksel mogen niet in contact komen met toiletreinigers, omdat de agressieve chemicaliën het materiaal kunnen beschadigen. Klap het deksel en de toiletzitting pas omlaag wanneer het reinigingsmiddel volledig is weggespoeld. Mocht er toiletreiniger op de toiletzitting terechtkomen, spoel het dan direct met schoon water af.

De toiletzitting SlimSeat Line van Villeroy & Boch maakt het toilet met het ultraplatte sandwich-design helemaal perfect. Het pure wit van de zitting past ideaal bij de esthetiek van een moderne badkamer. Achter de subtiele vorm gaat de innovatieve technologie slim verborgen. Het originele inbouwmechanisme maakt een eenvoudige en snelle installatie van boven mogelijk, voor een maximale efficiëntie. Na de installatie is de toiletzitting stabiel vergrendeld. Met een SlimSeat Line toiletzitting beschikt u over optimaal comfort. De zitring garandeert aangenaam zitcomfort. Stil en zacht sluiten van het toiletdeksel is mogelijk dankzij geluidabsorberende buffers en SoftClosing, de automatische sluitfunctie. Het materiaal wordt ontzien en er komen geen vingers per ongeluk klem te zitten. Duw een toiletdeksel met SoftClosing nooit met geweld omlaag, hierdoor raakt de automatische sluitfunctie beschadigd. De SlimSeat Line toiletzittingen zijn geschikt voor gebruik tot 240 kilogram. Ze liggen daarmee aanzienlijk boven de norm van maximaal 175 kilogram. Villeroy & Boch staat voor kwaliteit. Op toiletzittingen van de SlimSeat Line krijgt u in overeenstemming met de garantievoorwaarden 10 jaar garantie.