Productoverzicht

Vind het passende product van Villeroy & Boch voor uw droombadkamer

Een toiletzitting met buitengewoon comfort: de SlimSeat van Villeroy & Boch. De toiletzitting overtuigt niet alleen door het puristische design en de verfijnde lijnvoering, maar ook door het aangename zitcomfort en de technische finesse. In de toiletzitting SlimSeat komen slimme functionaliteit, eenvoudige installatie en perfecte hygiëne samen in een uitstekende oplossing voor moderne badkamers.


Villeroy & Boch toiletzittingen worden van hoogwaardig Duroplast gemaakt en voorzien van afgedekte RVS-scharnieren. De gladde, vuilbestendige materialen zijn duurzaam en eenvoudig te reinigen. Een ander voordeel is het lage gewicht van het kunststof Duroplast. In de kleuren wit of Pergamon maken de toiletzittingen uw badkamer compleet. Voor een correcte pasvorm zijn vorm en grootte van de wc-pot doorslaggevend. Het assortiment van Villeroy & Boch bevat zowel hoekige als ovale toiletzittingen voor de betreffende toiletten. De juiste maat van de nieuwe toiletzitting wordt bepaald aan de hand van de breedte van de pot en de afstand tussen de voorste rand en de montagegaten. Bij de perfecte toiletzitting komen deze waarden ongeveer overeen. Let ten slotte op de scharnierafstand zodat u de SlimSeat kunt monteren. Als u een toiletzitting van Villeroy & Boch uit dezelfde serie als uw vorige toiletzitting koopt, dan hoeft u de pasvorm niet te controleren.

Dankzij de QuickRelease-technologie van de toiletzittingen van Villeroy & Boch beschikt u probleemloos over een optimale hygiëne in de badkamer. Met slechts één handeling kan de toiletzitting van de toiletpot worden verwijderd en na het schoonmaken weer worden bevestigd. De anders moeilijk bereikbare plaatsen en de toiletrand kunnen eenvoudig worden gereinigd. Bij toiletzittingen van kunststof, zoals Duroplast, mag alleen een milde of neutrale zeepoplossing worden gebruikt, geen chloorhoudende, schurende of bijtende schoonmaakmiddelen. Agressieve toiletreinigers mogen niet met het materiaal in contact komen. Laat het deksel en de toiletzitting omhoog geklapt totdat het schoonmaakmiddel volledig is weggespoeld. Mocht er toch toiletreiniger op de toiletzitting terechtkomen, spoel het dan direct met schoon water af. Droog het deksel, de toiletzitting en de scharnieren na het reinigen goed af met een zachte doek om oppervlakteroest te voorkomen.

De toiletzitting SlimSeat van Villeroy & Boch is uitgerust met een reeks technische snufjes. Optimale efficiëntie wordt bereikt door eenvoudige en snelle installatie, vooral in combinatie met de innovatieve SupraFiX 2.0 wand-toiletbevestiging. De constructie beschikt over voorgemonteerde dempers. Bij toiletten van Villeroy & Boch is een stabiele installatie gegarandeerd. Wij letten ook op comfort dat voldoet aan de hoogste eisen. De zitring zorgt voor een uitmuntend zitcomfort. De geluidsabsorberende buffers en SoftClosing, de automatische sluitfunctie, garanderen behoedzaam en stil sluiten van het toiletdeksel. Op deze manier wordt het materiaal van het deksel beschermd en er komen geen vingers van gezinsleden per ongeluk klem te zitten.

Toiletdeksels met SoftClosing mogen nooit met geweld naar beneden worden gedrukt. Hierdoor wordt de hoogwaardige automatische sluitfunctie beschadigd. Met een breukstabiliteit van maximaal 240 kilogram overtreffen de toiletzittingen de norm van 175 kilogram. Bovendien krijgt u op een toiletzitting SlimSeat van Villeroy & Boch in overeenstemming met de garantievoorwaarden 10 jaar garantie. De ultraplatte toiletzittingen SlimSeat zijn in het geavanceerde wrap-over- en sandwich-design verkrijgbaar. De subtiele toiletzitting past harmonieus in uw badkamer-design. De technische mechanismen zijn weggewerkt, zodat u kunt genieten van alle voordelen van de glanzende, prachtige look.