VRIJSTAANDE BADEN VAN VILLEROY & BOCH

Waar wellness optimaal tot zijn recht komt

Uw badkamer verandert in een dansvloer, uw bad in een podium. Badder op het ritme van uw favoriete hits. Zing je een weg naar de nummer één in de feel-good hitlijsten en lever een absoluut schuimende prestatie: in een vrijstaand bad van Villeroy&Boch ensceneert u uw zeer speciale wellness-moment.

Wat trekt de aandacht in uw badkamer?

Het ultieme bad gevoel, een kwestie van stijl – natuurlijk uw stijl! Van klassiek-stijlvol tot minimalistisch-modern en met comfortopties: Ontdek hier de sterrencast voor uw wellness badkamer.

Vrijstaande baden

Hij is het middelpunt van de badkamer, alles draait om hem: het vrijstaande bad. Dit vrij omloopbare bad is van alle kanten een blikvanger en maakt van uw badkamer een luxueuze spa.

Geef een vrijstaand bad in de badkamer voldoende ruimte – zodat hij volledig tot zijn recht komt en u zich vrijelijk kunt bewegen.

Back-to-wall baden

Gemonteerd tegen de wand steekt hij uitnodigend de ruimte in: Het back-to-wall bad heeft veel gemeen met vrijstaande baden, maar neemt minder ruimte in. Hij is daarom de ideale oplossing voor kleinere of zeer smalle badkamers.

Laat uw creativiteit de vrije loop en laat uw back-to-wall bad smaakvol tot zijn recht komen – met planten, een staande lamp of een kruk voor badkameraccessoires en kaarsen.

Iets heel speciaals – je vindt het bij onze baden

En hoe ziet het bad er uit waarvoor u alles laat staan en liggen? Een master piece dat alle aandacht op zich vestigt? Een vleugje “presidentiële suite” met exclusieve designdetails – en daarbij even individueel als uw stijl? Of liever wat meer understatement, maar met fenomenaal comfort? Dan hebben wij de juiste opties voor u!

Een kort overzicht voor u: alle extra designopties en comfortfuncties in één oogopslag. Klik voor meer informatie op de collecties.

WHIRLPOOL - OPTIE VIFLOW PUSH - TO - OPEN AFVOERPLUG DESIGN - OVERLOOP GEïNTEGREERDE WATERINLAAT MATERIAAL SILENTFLOW
THEANO inkl. Curved Edition Quaryl®
FINION Quaryl®
LOOP & FRIENDS Acryl
COLLARO Acryl
OBERON 2.0 Quaryl®
ANTAO Quaryl®
OBERON 2.1 Quaryl®

GEïNTEGREERDE WATERINLAAT

Bekroonde duurzaamheid, subtiele vormgeving en maximaal bad plezier – dankzij onze materiaalinnovaties is er de mogelijkheid van alles-in-één.

[Translate to Nederlands:] Quaryl Badewannen von Villeroy & Boch
Baden van Quaryl®

Het unieke materiaal van 60% natuurlijke kwartssteen en hoogwaardig sanitairacryl maakt een uiterst verfijnde en opvallende vormgeving mogelijk en het is uiterst duurzaam.

  • Bijzonder stoot-, slag- en krasvast
  • Eenvoudig te reinigen, gesloten oppervlak
  • Slaat warmte op voor uitgebreid bad plezier
  • Biedt uitzonderlijk design met dunne wanddiktes
[Translate to Nederlands:] Badewannen aus Acryl von Villeroy & Boch
Baden van acryl

Wat wij doen, doen we ook echt goed: al meer dan 50 jaar staan onze acrylproducten voor grote designdiversiteit en eersteklas kwaliteitsnormen. Het huidvriendelijke, warme materiaal is ideaal om te relaxen en te ontspannen.

  • Warmtegeïsoleerd voor een aangename bad ervaring
  • Langdurige glans, antislipoppervlak
  • Meer slagvast dan keramiek
  • Kan zelfs worden gerepareerd – in voorkomende gevallen

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en ga de bad- en spawereld binnen

Maak uw bad ritueel tot een heel individuele ervaring – met zelfgemaakte drankjes en weldadige badessences. Of richt uw badkamer in met stijlvolle planten. Wij laten u zien hoe eenvoudig dat lukt.

[Translate to Nederlands:] Wellness Drinks
Wellness drankjes voor in het bad

Geniet van verfrissende mocktails. Wij geven u twee recepten voor lekkere wellness drankjes. Proost!

 

NAAR DE VIDEO

[Translate to Nederlands:] DIY Badezusatz
DIY badzout – stimulerend en ontspannend

Bad plezier voor alle zintuigen, hier zijn enkele fantastische – en eenvoudige – recepten: aromatisch badzout voor uw spabeleving zoals de Mood Booster met rozengeur. Probeert u het eens uit!

 

NAAR DE VIDEO

[Translate to Nederlands:] Natur fürs Bad
Natuur in de badkamer: een zelfgemaakte samenstelling

Met onze Ikebana-inspiratie haalt u de spa-ambiance de badkamer in: gewoon met zorg samenstellen wat de natuur te bieden heeft.

 

NAAR DE VIDEO