Ingrediënten

Voor het beleggen:

• 4 Tomaten
• 2 Uien
• 4 Groene paprika's
• 1 kopje olijfolie
• Zout, peper

Voor het deeg:

• 500 g meel
• 20 g verse gist
• 2 TL olijfolie
• Boter en zout

Zomerpizza!
Coca de Trampo

Bereiding:

1. Los het gist voor het deeg op in lauwwarm water. Meng meel en zout in een schaaltje. Druk een kuiltje in het meel en doe het opgeloste deeg erin. Laat het geheel 15 minuten rusten. Roer dan meel en gist tot een deeg totdat de hoeveelheid twee keer zo groot is geworden.

2. Hak de uien en tomaten in kleine blokjes en snij de paprika in repen. Rol het deeg nu op een met meel bestrooid oppervlak uit tot een rechthoek en leg het op een ingevette bakplaat; verdeel vervolgens de groente, voeg zout en peper toe en sprenkel er olijfolie over.

3. Bak de Coca de Trampo op 200°C gedurende 25-30 minuten.

De zomerpizza is zowel koud als warm heerlijk.

Artesano eetbord
Artesano eetbord
Artesano eetbord
Daily Line pizzasnijder
Daily Line pizzasnijder
Daily Line pizzasnijder