Ingrediënten voor ca. 15 stuks:

• 120 g gemalen aandelen
• 250 g speculaasjes
• 50 g zachte boter
• 75 g roomkaas
• kern van een half vanillestokje
• rasp van een halve sinaasappel
• 150 g donkere couverture

Speculaas amandel cake-pops

Bereiding:

1. Boter en roomkaas in een kom tot een romig mengsel roeren. Speculaasje verbrokkelen en met vanille, sinaasappelrasp en amandelen door het boter/roomkaasmengsel mengen. Vorm 15 balletjes van de massa en zet deze in de koelkast.

2. Smelt de couverture. Dompel de popcakes-prikkers aan één kant kort in de couverture. Spies de balletjes vervolgens op de prikkers. Dompel de balletjes in de rest van de couverture en versier ze met chocoladedecoratie.

Tip: Voor speciale cake-pops voor de kerst in de vorm van een kerstboom, kneedt u de koekjesmassa in de vorm van een kegel en decoreert u deze vervolgens met een couverture bestaande uit witte chocolade vermengd met een groen eetbaar kleurtje.

Winter Bakery Delight schaal
Winter Bakery Delight schaal
Winter Bakery Delight schaal
Tischsets loper
Tischsets loper
Tischsets loper

< Terug naar het overzicht