De lente nodigt uit

De lente breekt aan

Tot ziens grijze winter, welkom lentekleuren!

De eerste verwarmende zonnestralen knipogen om de hoek, er groeit zacht groen op grond die gisteren nog kaal was en de lucht ruikt naar een nieuw begin – de lente is het favoriete seizoen van onze zintuigen. Niet alleen de natuur ontwaakt, wij krijgen ook weer nieuwe energie. Geef het aangename kriebelen en de voorpret ruim baan en haal de lente bij u in huis.

WORD CREATIEF

Naar hartenlust ontwerpen

Kent u dat ook? Zodra de temperaturen buiten weer stijgen, hebt u zin om in huis dingen te veranderen. Sommigen renoveren het huis, anderen storten zich op de voorjaarsschoonmaak. Als u op zoek bent naar afwisseling, dek dan uw voorjaarstafel met onze serie Artesano Nature. Elk handbeschilderd artikel is uniek en alle delen kunnen onderling prachtig worden gecombineerd; altijd weer nieuw en altijd weer mooi.

WEES BEWUST

Bewust leven en genieten

Zo eindeloos lang de winter was, zo snel lijken de lentedagen nu te vervliegen. Neem daarom regelmatig even rust, haal diep adem in de verfrissende lentelucht en beleef deze mooie tijd heel bewust. Zoals met een heerlijk geurende koffie in onze charmante Caffè Club kopjes. De nieuwe Caffè Club kopjes, met of zonder reliëf in bloemenvorm, maken uw pauze tot een feest voor de zintuigen.

Breng meer kleur in het leven

Laten we eerlijk zijn: de lente maakt ook gewoon deel uit van het dagelijks leven. Toch lijkt het allemaal iets gemakkelijker te gaan. Zeker wanneer we niet voor grijs en donker, maar voor kleurrijke decoratie kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van vrolijk geel bij het ontbijt, fris groen 's middag en warm rood in de avond? Hoe dat kan? Heel eenvoudig: met onze porseleinserie Colourful Life maakt u de lente tot een kleurrijk plezier.

SCHENK GELUK IN

Vriendschappen laten opbloeien

Geluk is het enige dat verdubbelt wanneer u het deelt. Dit klinkt misschien als een kalenderspreuk aan het begin van de lente, maar het klopt helemaal. Nodig weer eens goede vrienden uit en praat met een kopje thee over oude tijden of nieuwe plannen. Onze Mariefleur Tea-collectie zorgt hierbij voor de juiste sfeer met het bloemendecor in krachtige kleuren.

BAKRECEPT EN DECO-TIPS

Vier de lente met liefde voor detail

Mini-brioche

Verse mini-brioche van gistdeeg, heel eenvoudig gebakken in de muffinvorm – ideaal voor het ontbijt op zondag!

Nu ontdekken

Mix & match met cadeaulint

Lentefrisse decoratie in mix & match look. Het servies Colourful Life brengt kleur op de tafel en kan naar hartenlust worden gecombineerd. Een leuk idee wanneer dierbare gasten op de koffie komen: Versier gestapeld koffieservies met glanzend cadeaulint. Met een zoete baiser als topping op het koffiekopje om meteen te verorberen.

Bestek-decoratie met bloemen

Deze snelle deco-tip zorgt voor lentesfeer: verse bloemen liefdevol met knutsellint op het bestek gedecoreerd – heel eenvoudig en bijzonder effectief. Ideaal voor snelle tafeldecoratie: freesia, boterbloem en sneeuwbal. Het is bijzonder mooi wanneer de kleuren van de bloemen bij het servies – hier Artesano Nature – passen. Probeer het maar eens uit!

MAAK HET PODIUM VRIJ VOOR MOEDER NATUUR

Met onze originele en karakteristieke vazen brengt u de schoonheid van de lente prachtig tot uitdrukking. Drop, Nek, Numa, Verso of Oronda – geniet van de vormen en kleuren. Onderstreep de stijl van uw huis en rond het sfeervolle geheel af met de gekleurde theelichthouders en windlichten van Colored DeLight.

Alle artikelen in één oogopslag

DE LENTE NODIGT UIT