VIER PASEN OP EEN SPECIALE MANIER

Bij Villeroy & Boch vindt u prachtige collecties voor uw paastafel

Laat u inspireren

Opgewekt en vol energie: het unieke gevoel wanneer de natuur uit de winterslaap ontwaakt. Buiten komen de bloemen uit, alles wordt groen en inspireert. Verwelkom de lente in huis en zet kleurrijke en warme accenten met de paascollecties van Villeroy & Boch. Laat u inspireren en vier de nieuwe lente met ons!

KLEINE CADEAUS

Kleine cadeautjes houden vriendschap levend en tonen dierbaren hoe belangrijk en bijzonder ze zijn. Of het nu voor verzamelaars is of als mooie attentie voor de rijk gedekte paastafel bij familie en vrienden: ontdek betoverende cadeaus van Villeroy & Boch.

VIND PAASCADEAUS

PAASVERHALEN

Een kleine hazenfamilie om verliefd op te worden. Het plukken van geurige bloemen in de wei, het beschilderen van paaseieren of het liefdevol vlechten van delicate bloemenkransen - de hazenmotieven vertellen betoverende verhaaltjes en brengen lentekleuren in elk huis.

NAAR DE PAASVERHALEN

PAASBRUNCH

Geniet samen met het gezin en dierbaren van de eerste lentezon: Hoe kan dat beter dan met een gezamenlijke paasbrunch op een kleurrijke, rijk gedekte tafel? Met de paascollecties van Villeroy & Boch zorgt u voor de juiste ambiance om Pasen en de nieuwe lente goed te vieren.

PAASBRUNCH IDEEËN

RECEPTEN VOOR UW PAASFEEST

Naast prachtig serviesgoed en schitterende accessoires voor uw paastafel, hebben we ook allerlei heerlijke recepten voor u samengesteld. Of het nu gaat om sinaasappel-tulband, appeltaart of wafels met vers fruit: bij ons vindt u zeker de geschikte inspiratie om Pasen ook culinair tot een beleving te maken.

ONTDEK DE PAASRECEPTEN

Aan elke detail gedacht

Dek de paastafel met feestelijk porselein van Villeroy & Boch, kies geschikte tafelkleden en lopers en leg er het bijpassende bestek bij. Zet vervolgens nog een paar bloemen in het midden van de tafel en de paashaas kan komen.

Wanneer vieren we Pasen in 2023?

Dit jaar is Paaszondag 9 april. De feestdagen rond Pasen beginnen echter op 7 april, goede vrijdag. De kans is groot dat de natuur dit jaar met Pasen al in volle bloei staat en ons met een schitterende kleurenpracht ontvangt.