PAASVERHALEN

Haasjes om van te houden

Pasen luidt de lente in! We nemen afscheid van de donkere winterdagen en verwelkomen het vrolijke, zonnige seizoen met feestelijke koffie en de paasbrunch. In de lente sieren schattige paashazen, vrolijk beschilderde eieren en frisse, gekleurde bloemen ons huis. De paascollectie van Villeroy & Boch biedt zowel bijpassend lenteachtig serviesgoed als paas-accessoires voor een perfect gedekte paastafel.

Zo verwelkomen we de lente!

Verzamelobjecten voor paasliefhebbers

Het kleine haasje Max, dat samen met zijn gevederde vrienden de fijne kunst van het beschilderen van eieren oefent en een heel groot ei versiert, staat centraal in de gelimiteerde Annual Easter Edition van dit jaar.

De kleine Max versiert eierdopjes, borden, schalen, kopjes en porseleinen eieren, in hun subtiele kleuren echte verzamelobjecten. Dankzij de filigraan gouden sierrand vormen de borden, schaaltjes en bekers bovendien schitterende cadeau-ideeën voor Pasen.

De artikelen van de hoogwaardige Annual Easter Edition 2021, die alleen in het jaar van uitgave verkrijgbaar zijn, beschikken over een gouden bodemstempel die het jaar van uitgave aangeeft. De gelimiteerde verzamelobjecten, die eruit zien alsof ze door paashaas zelf zijn ingepakt, zijn bijzonder leuk om cadeau te geven.

SPRING FANTASY

Leuke cadeau-ideeën voor Pasen

De nieuwe motieven op de "Spring Fantasy" cadeauartikelen vertellen weer een nieuw hoofdstuk uit onze "Bunny Tales".

Ook dit jaar is de hazenfamilie druk bezig met de voorbereidingen voor een vrolijk Pasen. Mama Emma loopt met haar dochter Anna in de eerste stralen van de lentezon en verzamelt de eerste geurige bloesems op een bloemenweide. De kleine haasjes Anna en Max maken mooie bloemenkransen voor het hele gezin van de mooie tulpen en narcissen.

De schattige hazenfamilie dartelt rond op verschillende bowls en schalen en op bijpassende bekers. Ze sieren ook de bijbehorende vaas, de placemats en de ornamenten voor het paasboeket.

SPRING AWAKENING

Fijne bloemen op tafel

De collectie Spring Awakening is met zijn grote keuze aan artikelen ideaal voor een paasbrunch. Het kleurrijke paasservies, liefdevol versierd met typische lentebloemen zoals tulpen en narcissen, brengt de lente in bloemvorm op tafel.