LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ

Tell a Friend

Deelnamevoorwaarden  

Villeroy & Boch AG
Saaruferstraße
66693 Mettlach

(hieronder “V&B“) biedt in het kader van de aanmelding voor de nieuwsbrief het aanbevelingsprogramma “Tell-a-Friend“ aan. 

Na een succesvolle aanmelding voor de nieuwsbrief kunnen deelnemers aan het aanbevelingsprogramma andere personen werven voor aanmelding voor de nieuwsbrief. Voor elke succesvolle aanbeveling ontvangen de aanbevelende persoon en de ontvangende persoon ieder een tegoedbon van 10 € voor de V&B online shop.


§ 1 Deelnemers  

In aanmerking komen voor deelname zijn alle personen vanaf 18 jaar die in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, VK, Nederland, België, Luxemburg, Spanje, Noorwegen, Zweden en Polen wonen.  

Medewerkers van V&B en hun gezinsleden zijn uitgesloten van deelname aan de actie.  

Om aan de actie deel te nemen, moeten alle persoonlijke gegevens beslist naar waarheid worden ingevuld. Anders kan uitsluiting van deelname aan de actie plaatsvinden. Elke deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van zijn gegevens. 


§ 2 Uitvoering en afhandeling 

Deelname aan het aanbevelingsprogramma gebeurt door aanmelding voor de V&B nieuwsbrief en het accepteren van de algemene voorwaarden. 

Hierna stuurt V&B een persoonlijke aanbevelingslink sturen naar het e-mailadres dat de aanbevelende persoon bij registratie heeft opgegeven. Deze link kan worden gekopieerd en doorgestuurd naar vrienden, familieleden en kennissen via een medium naar keuze (bijvoorbeeld e-mail). 
Als de ontvangende persoon zich voor de eerste keer aanmeldt bij de nieuwsbrief via de link die door de aanbevelende persoon wordt verstrekt en de voorwaarden voor deelname accepteert, wordt de aanbeveling als succesvol beschouwd. 
Als de aanbeveling succesvol is, ontvangen de deelnemers een tegoedbon van 10 € voor de V&B online shop op de e-mailadressen die tijdens de registratie zijn opgegeven. 

 
De tegoedboncode is geldig vanaf een aankoopwaarde van 50 € en kan niet worden gecombineerd met andere tegoedboncodes.  

Het contant uitbetalen van de tegoedbon of een vervanging is niet mogelijk.  

Elke deelnemer aan het aanbevelingsprogramma kan slechts eenmaal succesvol worden geworven.   

Deelnemers kunnen alleen succesvol worden geworven als het om een eerste registratie voor de V&B nieuwsbrief gaat.


§ 3 Gegevensbescherming  

Om deel te nemen aan de actie, is het noodzakelijk dat de deelnemer/de deelneemster de persoonlijke informatie verstrekt die bij registratie wordt gevraagd.  

V&B zal de gegevens verzamelen en gebruiken die door de deelnemer/de deelneemster ten behoeve van de uitvoering van het aanbevelingsprogramma “Tell-a-Friend“ worden verstrekt.  

De toestemming hiervoor kunnen de deelnemers op elk moment bij

Villeroy & Boch AG
Saaruferstraße
66693 Mettlach
Duitsland

voor toekomstige doelen herroepen.  

Gegevensbescherming: In overige gevallen geldt de verklaring omtrent gegevensbescherming op de website: http://villeroyboch.com/privacy 


§ 4 Voortijdige beëindiging en aanpassing van de actie  

V&B behoudt zich het recht voor het aanbevelingsprogramma op elk moment zonder voorafgaand bericht te kunnen beëindigen of aanpassen als een correcte uitvoering van de actie op technische of andere gronden niet kan worden gegarandeerd. De deelnemers kunnen op grond hiervan geen aanspraken doen gelden. 


§ 5 Slotbepaling  

Het Duitse recht geldt onder uitsluiting van het UN-kooprecht. Dwingende bepalingen van het land waarin de consument gewoonlijk verblijft worden hierdoor niet aangetast.  

Bezwaar via juridische weg is uitgesloten.