Keukeninnovaties

Ontdek onze keuken noviteiten


Ontdek meer

De voordelen van ons keramiek

Een leven lang topkwaliteit


Lees meer

Spülstein von Villeroy & Boch
Spoelbakken

Functionele nostalgie


Meer informatie

Bekroonde keukendesigns en innovaties 


Meer informatie

275 Years Creating Homes

275 Jahre Creating Homes Küche Küchenspülen

275 Years Creating Homes

275 Jahre Creating Homes Küche Küchenspülen

#yesvb

We zien onze producten graag in de praktijk.
Deel en tag je foto's met #yesvb, #vbkitchen en @villeroyboch en we plaatsen ze hier.

Onze productcategorieën

Spoelbakken

Meer informatie

Keukenarmaturen

Meer informatie

Accessoires

Meer informatie

Inspiratie

Vorteile der Armaturen von Villeroy & Boch
De voordelen van onze kranen

Intelligente details voor hoogwaardige keukens​​​​​​​

Keukenuitrusting van Villeroy & Boch

Moderne lifestyle en optimaal comfort voor uw keuken

De hoogwaardige producten voor de keuken van Villeroy & Boch combineren elegant design en technisch raffinement op succesvolle wijze. Dompel uzelf onder in een wereld van innovatieve interieurideeën die het werk in de keuken eenvoudiger maken en de ruimte dankzij hun stijlvolle uiterlijk een bijzondere flair geven. 

Meer individualiteit voor uw droomkeuken

Het aanbod aan keukenuitrusting van Villeroy & Boch is net zo veelzijdig als de verschillende eisen en de ruimtelijke omstandigheden van onze klanten. Dankzij hun hoge aanpassingsvermogen completeren de smaakvol ontworpen keramische spoelbakken, keukenkranen en de praktische accessoire-componenten met verfijnde esthetiek uw andere keukenapparatuur.

 

De aantrekkelijke inbouwspoelbakken en onderbouwspoelbakken, verkrijgbaar in een breed pallet van verschillende kleurnuances en vormen, passen bijvoorbeeld harmonieus in het totaalbeeld van de ruimte en verwennen het oog met perfecte elegantie. Met de hoogwaardige kranen en de geselecteerde accessoire-componenten zorgt u bovendien voor effectieve accenten. 

Eenvoudig te gebruiken en intelligente functionaliteit

De keukenuitrusting-producten van Villeroy & Boch beschikken over slim gebruiksgemak om het werk in de keuken gemakkelijk te maken. De moderne eengreeps-mengkranen kunnen bijvoorbeeld met slechts één hand worden geopend en gesloten. Optionele uittrekbare sproeikoppen die in de kraan zijn geïntegreerd, zorgen bovendien voor een flexibel gebruik en eenvoudige reiniging van groter keukengerei.

En wat dacht u van een zeepdispenser die in de spoelbak is geïntegreerd? Voor een verantwoord gebruik van schaarse bronnen zijn geselecteerde kraanmodellen, geheel volgens de laatste stand van de techniek, ook uitgerust met een slimme water- en energiebesparende functie.  

 

Hoogwaardige producten en onderhoudsvriendelijke oppervlakken

De spoelbak vormt het centrale punt van elke keuken. Een spoelbak wordt elke dag aan allerlei belastingen blootgesteld. Om ervoor te zorgen dat het oppervlak geen krassen of lelijke verkleuringen vertoont, zijn alle spoelbakken van Villeroy & Boch gemaakt van hoogwaardig keramiek dat wordt gekenmerkt door een betrouwbare kras-, slag- en stootbestendigheid.

Bovendien hebben huishoudelijke zuren, warmte of koude geen invloed op het duurzame materiaal. De keramische spoelbakken, die over een  CeramicPlus-oppervlaktebewerking beschikken, zijn bijzonder eenvoudig te reinigen. Vloeistoffen lopen heel eenvoudig af en nemen vuildeeltjes mee. Dit vereenvoudigt het onderhoud en er hoeven geen agressieve reinigingsproducten te worden gebruikt. Voor hygiënische zuiverheid en een stralend mooie glans.