GOOTSTEEN

Een tijdloos en onderscheidend object in de keuken

Of het nu gaat om de enkele of de dubbele uitvoering, de klassieke gootsteen blijft een tijdloos object in de keuken. De gootsteen voldoet optimaal aan de moderne eisen van vandaag de dag en kan in meerdere stijlen worden toegepast.


Functioneel design met een elegante uitstraling

Als iemand zijn "look" verandert, kan dit best verrassend en interessant zijn. Waarom probeert u ook niet eens iets nieuws? Net als de bekende gootsteen van Villeroy & Boch, die ook een indrukwekkende transformatie heeft ondergaan. Voorheen was het motto "functionele nostalgie", maar nu bewijst deze onderscheidende, keramische gootsteen overduidelijk dat hij niet alleen in landelijke keukens mooi staat. Met zijn tijdloze vorm, gebaseerd op een helder design zonder franjes, past de gootsteen ook uitstekend in moderne keukens.


Individueel en trendy

Ongeacht hoe de keuken ontworpen wordt, met strakke fronten of met een duidelijk profiel, in krachtig grijs of zacht crème, de gootsteen past met zijn royale bak en rechte vooraanzicht perfect in de moderne keuken.

Hij past harmonieus in het totaalplaatje of zet juist aan tot een indrukwekkend accent. Omdat hij in tegenstelling tot een inbouwspoelbak de gootsteen tot blikvanger maakt.

Gootstenen in verschillende vormen


Ruime kleurkeuze voor elke smaak

De hedendaagse gootsteen past perfect binnen de moderne keukenafmetingen en biedt alle functies die vandaag de dag in de keuken verwacht worden. De gootsteen is verkrijgbaar met een enkele of dubbele bak, die zo royaal uitgevoerd zijn dat er gemakkelijk bakplaten in kunnen worden afgewassen of waarin handig grote pannen kunnen worden gevuld. Ook in de kleurkeuze zijn er verschillende opties: In stralend wit ziet de gootsteen er bijzonder fris, schoon en modern uit, maar de gootsteen kan ook geleverd worden in alle actuele keramiekkleuren van Villeroy & Boch, zodat u naar eigen wens een duidelijk contrast of juist een sfeervol geheel qua kleur kunt creëren.

Onze gekleurde gootstenen