Subway

Zo veelzijdig als het leven

Het heldere design van Subway kan in verschillende interieurstijlen worden toegepast. Met talloze formaten en inbouwvarianten biedt Subway een oplossing voor vrijwel elke keuken.


Voor elke keuken een passend formaat.

De collectie Subway heeft de perfecte spoelbak voor elk formaat keuken. Deze collectie van Villeroy & Boch is niet alleen geschikt  voor onderkastbreedtes van 45, 50, 60 en 80 cm, maar is daarnaast ook verkrijgbaar als inbouw, vlakinbouw en onderbouw.

Ontdek Subway

 

Info weergeven
Sluiten
Info weergeven
Sluiten
Info weergeven
Sluiten
Info weergeven
Sluiten
Info weergeven
Sluiten

Functionaliteit op het hoogste niveau

De keukenspoelbak Subway biedt veel gemak.. Met een excenter kan het bassin naar wens worden geopend of gesloten – en dat zonder natte handen te krijgen. Er zijn diverse toebehoren verkrijgbaar die passen bij de spoelbakken, zoals draadkorven, rolroosters en snijplanken die het werken bij de spoelbak vereenvoudigen. De oppervlakteveredeling CeramicPlusbiedt bovendien hygiëne en garandeert een eenvoudige reiniging. 

Naar de toebehoren


Kleuren

Alle modellen zijn verkrijgbaar in tenminste tien verschillende keramische kleuren. Bovendien biedt Villeroy & Boch geselecteerde modellen van de collectie Subway in de door designer Gesa Hansen ontwikkeldestralende kleuren aan. Deze zijn geïnspireerd door de natuur en de vier seizoenen. Met onze speciale decors kunnen individuele accenten in het keukenontwerp aangebracht worden. 

 

Naar de gekleurde spoelbakken