LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ

KERAMISCHE SPOELBAKKEN VAN VILLEROY & BOCH

Perfect voor uw keuken

Al meer dan 265 jaar staat Villeroy & Boch voor hoogwaardige lifestyle en de beste kwaliteit gecombineerd met uitmuntende expertise op het gebied van keramiek. Dankzij de robuuste samenstelling is het stijlvolle materiaal keramiek ideaal voor het maken van keukencomponenten. Villeroy & Boch ontwikkelt unieke keramische spoelbakken die overtuigen dankzij hun functionaliteit, esthetiek en kwaliteit. Zorg voor prachtige accenten in uw keuken in met een gevarieerde keuze aan keramische kleuren en decors. Of het nu gaat om spoelbakken, inbouw- of hoekspoelbakken van keramiek; creëer een keukenwereld die helemaal aan uw wensen en ideeën voldoet.

Vorteile der Keramikspülen

Onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, duurzaam

Een groot voordeel van de keramische spoelbakken is het onderhoud. Keramiek is van nature niet-doorlatend, zodat er geen vuil in het materiaal binnendringt. Het oppervlak kan heel eenvoudig worden gereinigd. Deze natuurlijke eigenschap wordt nog eens versterkt door de gepatenteerde oppervlaktebewerking CeramicPlus. De ervaring leert: keramische spoelbakken overtuigen door hun schok- en slagvastheid en zijn ook bijzonder goed bestand tegen warmte en koude. En wie graag met gevoelige levensmiddelen kookt, profiteert van de smaak- en geurneutrale eigenschappen van een keramische spoelbak.

Alle voordelen van keramiek in een oogopslag
• Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch
• Smaak- en geurneutraa
• Schok-, stoot- en krasbestendig
• Hitte- en koudebestendig
• Aangename oppervlakken
• 100% natuurlijke grondstoffen
• Ongevoelig voor lich
• Zeer groot assortiment aan kleuren

Ontdek onze keramische spoelbakken

Vind nu een Villeroy & Boch dealer voor keramische spoelbakken bij u in de buurt

Wilt u zich persoonlijk van de hoogwaardige keramische spoelbakken van Villeroy & Boch overtuigen? Via onze praktische functie Dealer zoeken krijgt u met slechts enkele klikken een overzicht van alle dealers bij u in de buurt

Naar Dealer zoeken

Sterke kleuren voor sterke keramische spoelbakken

Een keramische spoelbak hoeft niet altijd alleen maar wit te zijn: in opdracht van Villeroy & Boch heeft de gerenommeerde en meervoudig bekroonde product- en interieurontwerper Gesa Hansen een nieuw kleurconcept ontwikkeld voor de hoogwaardige keramische spoelbakken van de serie Timeline en voor de enkele spoelbakken van de serie Subway. Het resultaat zijn vier sterke kleuren, gebaseerd op de vier seizoenen: het expressieve groen Emerald staat voor de lente, het vriendelijke geel Sunrise voor de zomer, het warme rood Coral voor de herfst en het diepblauw van Midnight voor de winter. Deze sterke kleur- en designoplossingen geven uw keuken een bijzonder aantrekkelijke sfeer.


Naar de kleuren    Naar Gesa Hansen