Keukenstijlen

Het hart van het huishouden

Groot of klein, landelijk, modern en chique: in de keuken vindt een groot deel van ons huiselijk leven plaats. Een comfortabel ingerichte keuken in landelijke stijl is uitnodigend en wordt overspoeld met zonlicht of vormt bij regen en wind voor het raam altijd een oase van rust. Een moderne keuken straalt door een tijdloos elegante inrichting en is de perfecte keuze voor iedereen die houdt van eigentijdse elegantie. Beide stijlen zijn uitstekend geschikt voor het inrichten van een open keuken voor mooie momenten met familie en vrienden. De spoelbakken en het andere toebehoren van Villeroy & Boch zijn hoogwaardig en fraai ontworpen en daarmee ideaal voor uw droomkeuken.

MODERNE KEUKEN

Eigentijds en functioneel

Een moderne keuken overtuigt met een unieke combinatie van design en functie. Vlak ingebouwd keramiek in trendy grijs of mat zwart zorgt voor subtiele elegantie en biedt ook veel opbergruimte in kleine keukens in de grote stad. Ontdek meer over stedelijk keukendesign.

Ontdek moderne keukens

OPEN KEUKENS EN WOONKEUKENS

In alle openheid

De woonkeuken combineert gezelligheid en efficiëntie op perfecte wijze. Aan de keukentafel kunnen mensen samen praten en lachen, terwijl hobbykoks zich aan een royaal kookeiland kunnen uitleven. De open doorgang maakt een eenheid van de woonkamer en keuken.

 

Laat u inspireren

LANDELIJKE STIJL

Gewoon thuis voelen

Stijlvol Scandinavisch, gezellig in de Engelse cottage-stijl of met een mediterrane uitstraling: in een keuken in landelijke stijl voelt het altijd een beetje als vakantie. Veel hout, rustieke accenten en traditionele charme in combinatie met modern design zorgen voor behaaglijkheid.

Ontdek de landelijke stijl