LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ

Sterke kleuren - sterk design

Meer plezier in de keukeninrichting.

De nieuwe kleuren Sunrise, Midnight, Emerald en Coral van Villeroy & Boch bieden aanvullende mogelijkheden voor een individueel keukenontwerp en een stijlvolle, esthetische aankleding met hoogwaardige spoelbakken van keramiek. Onze stralende kleuren zijn voor geselecteerde modellen verkrijgbaar en werden in samenwerking met de veelgevraagde product- en interieurontwerpster Gesa Hansen ontwikkeld. Haar inspiratie: de natuur en de jaargetijden.

"De keuken verandert steeds meer in een woonruimte. Ze is niet meer koel en steriel. Kleur laat het koude karakter van een keukenspoelbak verdwijnen en integreert deze in het interieur. Het gebruik van hoogwaardig keramiek binnen de interieurtrends geeft ons meer vrijheid voor inspiratie en biedt ons nieuwe combinatiemogelijkheden."

— Gesa Hansen

Gesa Hansen
Subway 50SU Emerald

Emerald

Het groen Emerald, waarmee de frisheid van de lente naar het interieur wordt vertaald, kan prachtig met werkbladen of kastdeurtjes van donker notenhout worden gecombineerd. Maar ook grijs zandsteen of wit mineraal materiaal laat het krachtige groen prachtig uitkomen. Wie graag meer groentinten wil gebruiken, bijvoorbeeld voor de muren, kiest bij voorkeur voor een zachte mintkleur of de krachtig kleur bosgroen. De natuurlijke associatie met het weelderige groen van de bossen wordt met materialen met ruwe texturen, zoals ruw beton of mat metaal, extra geaccentueerd.

Lees meer

Sunrise

Met het geel Sunrise laat u de zomer in de keuken binnen. In combinatie met wit eikenhout krijgt het warme geel een bijzonder frisse en vriendelijke uitstraling. In een lichte ruimte werkt de kleur Sunrise prachtig met pastelkleuren. Sterke contrasten zijn mogelijk met zwart graniet of marmer. In combinatie met een warme, bruine houttint krijgt het ontwerp een natuurlijke look. Als kleuraanvulling voor muren en accessoires zijn citroen-, en zonnegeel geschikt, die de schijn van het keramiek extra accentueren.

Lees meer

Coral

Het nieuw rood Coral is een sterke kleur die solitair al voor een spannend accent in de keuken zorgt. Geïnspireerd op de bonte herfstbladeren die in het goudkleurige licht stralen, past Coral perfect bij lichte werkbladen en meubels, bijvoorbeeld van grijs gekalkt eikenhout, beige zandsteen, wit marmer of licht beton. Met fijne pasteltinten in rosé-nuances of de donkere tint marsala kan een sfeervolle kleurharmonie in de ruimte worden gecreëerd. Aantrekkelijke accenten worden met glanzend koper gezet.

Lees meer

Midnight

Het blauw Midnight heeft als winterse kleur een koele, maar geen koude uitstraling. In combinatie met mistblauw of een fijne lichtgrijze tint wordt het intense blauw extra expressief. Met Midnight kunt u klassieke wit-blauwe interieurs ontwerpen, bijvoorbeeld met een vloer in lichte betonlook en een wit werkblad. Blauwe kastdeurtjes geven de ruimte een maritieme uitstraling. Licht hout, bijvoorbeeld geolied eikenhout, zorgt bovendien voor een warm impuls in het ontwerp, terwijl gele accessoires voor effectieve accenten zorgen.

Lees meer