Uw stijl: De Modern Country keuken

Klassieke landhuisstijl, opnieuw geïnterpreteerd. 
De Modern Country stijl combineert de landelijke charme van de klassieke landhuisstijl met moderne elementen en accessoires uit andere woonstijlen. 

Met de integratie van design-elementen uit de minimalistische Scandinavische Scandi-stijl, de gereduceerde Japanse esthetiek uit de Japandi-stijl of het markante industriële design kunnen individuele accenten worden gezet en opvallende contrasten worden gecreëerd. 

De gereduceerde landhuisstijl, die op deze manier ontstaat, straalt gezelligheid uit en maakt met zijn traditionele elementen van de keuken een knusse plek met een aangenaam gevoel. 

Net zoals bij de klassieke landhuisstijl richt ook de Moderne Country stijl zich op natuurlijke materialen als hout, keramiek, klei, steen en rotan. De structuren, patronen en oppervlakken zijn echter minder rustiek dan bij de traditionele landelijke keuken. Er wordt eerder gekozen voor matte en fijnere meubelfronten en subtiele vloertegels met fijnere structuren.

Een eigentijdse interpretatie van de klassieker - U kunt een landelijke keuken een eigentijdse update geven met moderne elementen, zoals een zwarte of grijze spoelbak of met een rechtlijnige kraan met een opvallende finish.

U geef uw moderne keuken een gezellige landelijke flair met een hoogwaardige keramische spoelbak in een klassieke look, bijvoorbeeld met een spoelbak uit onze Architectura-collectie of met een van onze gootstenen.

Onze Villeroy & Boch gootsteen is een absoluut highlight in elke landelijke keuken.
Als enkele spoelbak of in een moderne kleur slaat hij ook in de Modern Country keuken een goed figuur!

Passende collecties voor uw Modern Country keuken

Collectie

Gootsteen met enkele spoelbak - Tijdloos moderne individualiteit

Naar de gootstenen

Collectie

Subway Style Shower – Zo veelzijdig als het leven

Ontdek het nu

Collectie

Architectura - Design dat op een eigentijdse manier wordt geïnterpreteerd

Lees meer

Collectie

Umbrella Flex - Pure elegantie in vorm gebracht

Naar Umbrella Flex