Keukeninnovaties van Villeroy & Boch

Een stukje persoonlijkheid voor thuis.

Keramiek van Villeroy & Boch verenigt de charme van traditioneel handwerk met industriële precisie. Dit levert producten op die uw leven verrijken: met hun goede ontwerp, duurzame kwaliteit en stijl.


Keukeninnovaties

Design gecombineerd met functionaliteit.

Onze keukeninnovatie Subway Style 60 S biedt iets speciaals voor uw keuken: De trendy enkele spoelbak overtuigt met een smal, omlopend plateau in het keramiek. Samen met de slimme accessoires maakt dit werken op meerdere niveaus mogelijk – van het schoonmaken en wassen van groenten tot en met het afwassen van bestek en servies.

De spoelbak vormt de perfecte match met de nieuwe kraan Subway Style Shower. 

Ontdek de Subway Style familie en maak van uw keuken een ontspannen plek in huis waar u zich goed voelt.


Keramische spoelbakken

Subway 50 SU
Subway 60

Subway 60 enkele spoelbak – Een moderne aanwinst voor in de keuken

De veelzijdige Subway-familie is uitgebreid. Deze nieuwe enkele spoelbak is een trendy aanvulling op het al zeer veelzijdige assortiment. De spoelbak biedt enorm veel ruimte voor het afwassen en afspoelen van grotere glazen, borden en schalen en heeft een modern design. De drie typen – inbouw, onderbouw en vlakinbouw – bieden u alle mogelijke variatie en geven u de ruimte om uw eigen draai te geven aan de keukenhoek. De grote spoelbak is erg functioneel, wat nog wordt versterkt door de vier kraangatopties. De enkele spoelbak is goed te combineren met werkbladen van roestvrijstaal en natuursteen, omdat deze dan als droogplek kunnen worden gebruikt.

> Subway
> Subway Flat

Architectura - klassiek design dat op een eigentijdse manier wordt geïnterpreteerd

De nieuwe collectie Architectura wordt gekenmerkt door een royale spoelbak en het functionele ontwerp van het afdruipvlak. Voor iedereen die van praktisch houdt zonder afbreuk te doen aan esthetiek. Er zijn twee maten verkrijgbaar, passend bij de onderkastbreedten van 50 cm en 60 cm. Bovendien is de spoelbak reversibel, waardoor de bak zowel aan de linker- alsook aan de rechterkant kan worden ingebouwd. Zo biedt de nieuwe collectie flexibele oplossingen voor uw individuele keukenplanning. U hebt de keuze uit 11 kleuren - die zoals altijd bij Villeroy & Boch standaard zijn voorzien van de vuilafstotende oppervlakteveredeling CeramicPlus.

> Architectura

Timeline 50

Timeline 50 en Timeline 50 Flat

Perfect purisme – zo mogen we de spoelbakken uit de Timeline-collectie van Villeroy & Boch wel noemen.
De Timeline-spoelbakken kenmerken zich door de tijdloosheid, de strakke en vloeiende lijnen en het elegante design.
Naast de bestaande kastmaten 45 en 60 cm, heeft Villeroy & Boch nu ook 50 cm aan het assortiment toegevoegd:
Timeline 50, zowel vlakinbouw als inbouw, in alle keramische kleuren – de perfecte keuze voor uw keuken.

> Timeline
> Timeline Flat

Vlakinbouw spoelbak – Het is een kunst om uw eigen stijl te vinden

Vlakinbouw spoelbakken zijn een teken van luxe. Door de naadloze overgang naar het natuurstenen werkblad zien ze er niet alleen fantastisch uit, maar dankzij de diverse kleuruitvoeringen kunt u ze ook perfect combineren met de kleur van de frontjes en het werkblad in uw keuken. Om u nog meer keuze en opties te bieden zijn alle Subway-modellen vanaf heden ook als vlakinbouw (Subway 60 XL Flat, Subway 60 XR Flat) verkrijgbaar. Alle bestaande vlakinbouw spoelbakken zijn nu verkrijgbaar met de spoelbak links en rechts. Het kleurengamma van de Flat-spoelbakken is uitgebreid met de tinten Timberland, Fossil en Edelweiss.

> Subway Flat

Timeline 60
Subway 60
Subway 60

Kleuren

Emerald | Sunrise | Coral | Midnight – Sterke kleuren. Sterk design.

Expressieve kleuren komen vaak in interieurontwerpen terug. Aangezien de keuken steeds meer verandert in een woonruimte, bieden wij hoogwaardige spoelbakken uit de Timeline-collectie en enkele spoelbakken uit de Subway-collectie in vier stralende kleuren aan: Sunrise geel, Midnight blauw, Emerald groen en Coral rood. De vier tinten werden in samenwerking met de veelgevraagde interieurontwerpster Gesa Hansen ontwikkeld. De Duits-Deense ontwerpster die reeds meerdere keren met internationale prijzen werd onderscheiden, woont en werkt in Parijs. Laat u inspireren - door sterke kleuren en een sterk design.

> Naar de kleuren

Gesa Hansen

Steam en Stone: twee nieuwe kleuren, veel nieuwe mogelijkheden

Met Steam en Stone wordt het uitgebreide kleurassortiment van de keramische spoelbakken van Villeroy & Boch uitgebreid met twee fraaie grijstinten. De zachte kleur Steam past elegant en ingetogen in de keuken, terwijl het krachtige Stone een bijzonder stijlvol accent zet. Licht of donker, beide kleuren kunnen met name met witte of grijze keukenfronten worden gecombineerd en geven de minimalistisch vormgegeven keuken een hoogwaardige touch. Ontdek nu met Steam en Stone nieuwe mogelijkheden om uw spoelbak individueel vorm te geven.

 Naar de keramische spoelbakken


Kranen & Accessoires

Subway Style Shower

De fraaie keukenkraan Subway Style Shower vormt de perfecte aanvulling op de keramische spoelbakken. Met zijn ComfortPlus hoogte, de uittrekbare handdouche en de eenvoudige omschakeling tussen een zachte laminaire straal en een krachtige douchestraal biedt de Subway Style Shower optimaal comfort aan de spoelbak.

Subway Style Shower

Como Switch - Kleine gebaar, groot effect.

Een ander nieuw product in de collectie kranen Como is de Como Switch. Zoals de naam al aangeeft, kan er met dit model met de ergonomisch gepositioneerde sproeikop heel eenvoudig worden omgescakeld tussen een normale waterstraal en een douchestraal. Voor een betere bediening kan, net zoals bij de Como Shower variant, de sproeislang heel gemakkelijk naar buiten worden getrokken. Het opvallende, strakke design van de Como Switch in hoogwaardig roestvrij staal past bovendien perfect bij elke keukeninrichting.

Naar de kranen

https://www.villeroy-boch.de/?id=5650

Finera en Finera Square - Echte stijl heeft niets te verbergen.

De nieuwe Finera serie presenteert volmaakt modern kraandesign. De bijzondere filigraan en puristische vormgeving geeft uw spoelbak iets extra's. Een bijzonder designkenmerk van de serie is de slanke, fijne greep. Deze is exclusief ontwikkeld voor de Finera serie en overtuigt met een zeer lichte bediening. De serie kranen van roestvrij staal is in twee versies verkrijgbaar: Finera, met een rond design, en Finera Square, de hoekige variant. De karakteristieke vlakke, hoge uitloop maakt gemakkelijk vullen van grote plannen en bloemvazen mogelijk. Beide modellen zijn bovendien voorzien van de zwenkbare perlator waarmee de richting van de waterstraal comfortabel naar wens kan worden aangepast.

Naar de kranen

Sorano - rechtlijnig, authentiek, modern

We presenteren een nieuwe collectie kranen: Sorano bestaat uit in totaal 4 modellen. Met een corpus van massief roestvrij staal die in de versie Sorano Sky ook indruk maakt met zijn hoogte, is Sorano een duidelijk stijlstatement bij een markant design. Ook wat de functionaliteit betreft, weet de serie Sorano te overtuigen: de geïntegreerde, uittrekbare slangsproeier bij de Shower-modellen maakt het dagelijkse gebruik van de spoelbak nog comfortabeler. Alle modellen zijn bovendien voorzien van de zwenkbare perlator waarmee de richting van de waterstraal comfortabel kan worden aangepast. 

> Sorano
> Sorano Sky
> Sorano Shower
> Sorano Sky Shower

Snijplank & inhangvergiet – nieuwe, elegante accessoires

Speciaal afgestemd op de afmeting van de inbouwspoelbakken en de vlakinbouwversies van de Subway-collectie zijn er nu twee nieuwe accessoires verkrijgbaar. De unieke snijplank van Amerikaans notenhout met compacte kern heeft enerzijds een zeer elegante uitstraling en biedt anderzijds een hoog comfort bij het dagelijks werk in de keuken. Door de antislipvoetjes aan de onderkant kan de snijplank veilig en stevig op het afdruipvlak of boven de bak worden geplaatst. De hoogwaardige inhangvergiet is perfect voor het wassen en afdruipen van de meest uiteenlopende ingrediënten, waardoor de afzonderlijke werkstappen in de keuken nog beter op elkaar kunnen worden afgestemd.

> Snijplank