Avia 2.0

Zelfverzekerde ontwerpaccenten zetten

De kraan Avia 2.0 biedt een combinatie van eigentijds, modern keukenontwerp met nostalgische elementen. Vooral met de karakteristieke hendel trekt deze klassiek-elegante kraan met een solide design en fraaie uitloop alle aandacht.


Uniek design

De opvolger van de Avia collectie maakt indruk met een uniek ontwerp dat nostalgisch en modern vakkundig in een harmonieuze mix combineert. Naast de massieve, gegoten kraan valt vooral de innovatieve hendel met kogelgewricht op. De geoptimaliseerde positie van de hendel maakt ook een eenvoudige installatie voor ramen en muren mogelijk. Beschikbaar als lagedruk-versie en als standaardkraan.

Naar de modellen

Nieuwe kleurvariaties

Naast de reeds bekende uitvoering in roestvrij staal is Avia 2.0 ook verkrijgbaar in de lichtechte kleurvarianten goud, brons en antraciet. Vanzelfsprekend is het bijpassende ronde excenter-afdekkapje ook in de 3 oppervlakken verkrijgbaar, zodat de kraan en de excenter-bediening qua kleur perfect op elkaar zijn afgestemd.

Kwaliteit die overtuigt

Alle Avia 2.0 kranen zijn gemaakt van geborsteld of gepolijst massief roestvrij staal, waardoor ze extreem duurzaam en eenvoudig te reinigen zijn. Het hoogwaardige materiaal is roestvrij, zodat er geen stoffen in het drinkwater terechtkomen. De nostalgische flair van de Avia 2.0 komt vooral in combinatie met een spoelbak fraai tot uitdrukking. Toch overtuigt de kraancollectie niet alleen door het design, maar ook door de optimale kwaliteit.

Voordelen van de kranen