LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ

Junis

[Translate to Nederlands:] Junis von Villeroy & Boch


Allrounders zijn altijd en overal nodig - vooral in de keuken. De flexibele pasvorm, de uittrekbare handdouche, twee straalsoorten en de twee hoogtevarianten maken Junis de eerste keuze. De eigentijdse en gebruiksvriendelijke kraan past bij een groot aantal levensstijlen en keukensituaties. Van het spatvrij schoonmaken van groenten en fruit tot het efficiënt afwassen van potten, pannen of zelfs bakplaten – met Junis blijft er vrijwel niets te wensen over. 


[Translate to Nederlands:] Junis von Villeroy & BochJunis maakt spatvrij schoonmaken van groenten en fruit mogelijk met de laminaire straal, en effectief afwassen van pannen en potten met de douchestraal. De kraan, die 360​​° kan worden gedraaid, is verkrijgbaar in de "Comfort Plus"-hoogte en maakt het eenvoudiger om grotere pannen, potten en bakplaten af te wassen of grotere vazen ​​te vullen. De praktische greep maakt een perfecte temperatuurregeling en flexibele plaatsing bij de keukenspoelbak mogelijk.